به گزارش ایرنا به نقل از سایت العهد، این کمپین با مشارکت گسترده در اعلام همبستگی با زندانیان سیاسی در بحرین با هشتک "#اطلقواسجناءالبحرین" (زندانیان بحرینی را آزاد کنید) راه اندازی شد و این هشتک در بحرین ترند شد.
حساب کاربری "مرکز عدالت و پاسخگویی بحرین" در قالب این هشتک در توئیتر نوشت: دکتر عبدالجلیل السنکیس زندانی سیاسی که به حبس ابد محکوم شده است، وارد ۴۲۹ روز اعتصاب غذای خود در اعتراض به بدرفتاری و مصادره مطالب نوشته شده اش در زندان شده است.
حساب کاربری "اسوه جهاد و مقاومت" نیز در توییتی نوشت: از سرنوشت ۱۵ زندانی که از ۱۹مرداد از سلولهای خود به مقصد نامعلومی انتقال داده شده اند، اطلاعی در دست نیست و مسئولان زندان در پاسخ به درخواستها برای اعلام سرنوشت این افراد، تنها سکوت اختیار کرده اند.
در همین حال، به گفته تشکل "آمریکایی ها برای دموکراسی و حقوق بشر در بحرین"، کارشناسان سازمان ملل هشدار داده اند: محروم کردن سیستماتیک افراد از آزادی در بحرین ممکن است در سطح جنایت علیه بشریت تلقی شود.
کار گروه سازمان ملل در حوزه بازداشتهای خودسرانه (WGAD)، ۲۰ ژوئیه درباره محکومیت ۵ جوان بحرینی در جریان یک محاکمه جمعی تاکید کردند که بازداشت آنها خودسرانه و نقض قوانین بین المللی حقوق بشر بوده است.
این کارگروه کارشناسی که به مستندسازی نقض حقوق بشر علیه زندانیان می پردازد، از دولت بحرین خواست اقدامات فوری برای آزادی زندانیان را اتخاذ کند.
مرکز بینالمللی حمایت از حقوق و آزادیها - عضو ائتلاف دیوان کیفری بینالمللی- نیز از خانوادههای ۱۵ زندانی ناپدید شده از ۱۰ اوت گذشته، خواست نسبت به طرح شکایت از حمد بن عیسی شاه و پسرش سلمان و وزیر کشور حکومت بحرین اقدام کنند.
این مرکز با انتشار بیانیهای در وبسایت خود گفت: خانوادههای زندانیان با نهادهای داخلی بحرین، مانند مؤسسه ملی حقوق بشر، کمیته رسیدگی به شکایات و غیره تماس گرفته و خواستار تعیین تکلیف و دیدار با فرزندانشان شده اند ولی هیچ نتیجه ای نگرفته اند.
این مرکز "نقض حقوق زندانیان توسط حکومت بحرین، شکنجه وسیع زندانیان برای گرفتن اعترافات اجباری منتهی به صدور حکم اعدام یا زندانهای طولانی مدت، اهمال پزشکی عمدی برای درمان زندانیان بیمار و محرومیت از ملاقات و ارتباط با دنیای خارج را از جمله مصادیق این رویکرد" برشمرد.
برپایه این گزارش، اداره زندان "جو" در بحرین در ادامه "سیاست آزار و اذیت و اعمال تنگنا و تحت فشار قراردادن زندانیان، در چند مرحله اقدام به انتقال تعدادی از زندانیان سیاسی (درمجموع ۱۵نفر) به بازپرسی بدست افراد ناشناس کرد که تاکنون اطلاعی ازاین افراد دردست نیست".
در اعتراض به همین اقدامات حکومت بحرین، مردم شهر سنابس این کشور با برپایی یک تجمع ضمن اعلام همبستگی با زندانیان و دفاع از حق آزادی اندیشه و بیان آنها، آزادی بی قید و شرط زندانیان سیاسی در بحرین و در راس همه استاد دانشگاهی دکتر عبدالجلیل السنکیس را - که حدود یکسال است در اعتصاب غذا به سر می برد- خواستار شدند
خانواده های ۱۵ جوان ربوده شده از مناطق مختلف بحرین که از ۲۸ روز پیش ناپدید شده اند، خواستار تعیین سرنوشت اسیران خود شدند.
بحرین از۱۴ فوریه سال ۲۰۱۱میلادی شاهد قیام مردمی علیه حکومت این کشور است. مردم خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند.
در جریان انقلاب مردمی بحرین، دهها نفر شهید و هزاران زخمی شده اند و حکومت بحرین همچنین صدها بحرینی را سلب تابعیت کرده است.
گروههای مدافع حقوق بشر بارها حکومت آل خلیفه را به خاطر سرکوب مخالفان محکوم کرده و خواستار اصلاحات در نظام سیاسی این کشور شدهاند.
نظر شما