به گزارش خبرنگار ایرنا حمزه کرایلو روز شنبه در جلسه شورای مهارت گلستان با حضور رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای اظهارداشت: هر دانشجو پس از پایان دوران تحصیل باید یک مهارت آموزشی را فرا بگیرد و با مدرک مهارتی فارغالتحصیل شود.
وی بیان کرد: همچنین در طرح نخلستان ویژه دانش آموختگان دانشگاهی، پایش فارغالتحصیلان توسط دانشگاهها انجام و دانشجویانی که نیاز به مهارت داشته باشند، در دورههای آموزشی شرکت خواهند کرد.
وی یادآور شد: در راستای اجرای این طرح، نخبگان و فرهیختگان دانشگاهی از دانشگاه پیام نور گلستان با دورههای هوش مصنوعی آشنا شدند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گلستان گفت: در راستای توجه و تاکید بر مهارتآموزی در حوزه صنعت، تفاهمنامه همکاری با بخشهای مختلف این حوزه از قبیل اداره کل صنعت، معدن و تجارت و شرکت شهرکهای صنعتی استان منعقد شده است.
کرایلو ادامه داد: در راستای این تفاهمنامه همکاری، نیازهای مهارتی در مشاغل و بنگاههای اقتصادی احصا شده و براساس آن نیازها، برنامهریزیهای لازم صورت گرفته تا آموزشهای در نظر گرفته شده به جامعه هدف ارائه شود.
وی اضافه کرد: در راستای طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی، برای استان ۲ هزار سهمیه در نظر گرفته شد که در پنج ماه نخست سال جاری، ۱۰۱ درصد سهیمه با برگزاری هزار و ۴۰۳ دوره آموزشی محقق گردید.
سرپرست دانشگاه جامع گلستان هم در این جلسه گفت: آموزشهای مهارتی حلقه واسط بین دانشگاهها و صنایع محسوب میشوند و بدون آموزش مهارتی، زمینه اشتغال و بازار کار برای فارغالتحصیلان ایجاد نخواهد شد.
علیرضا خواجهشاهکوهی اظهارداشت: این دانشگاه با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان مرکز مدیریت مهارتهای فردی و مشاوره شغلی را به عنوان مرکز تیاماس راهاندازی کرده است.
وی بیان کرد: شعار ما در دانشگاه جامع گلستان این است که دانشجویان یک مهارت را آموزش ببینند و سپس گواهی دانشگاهی را دریافت کنند.
نظر شما