علی اصغر نیکویی روز پنجشنبه به خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: خشکسالی سال های اخیر، تخریب، آتشسوزی، آفات و امراض و ورود دام و تصرف زارعین به دلیل مجاورت اراضی منابع ملی با زمینهای کشاورزی از جمله دلایل مهم خسارت به عرصه های جنگلی استان است که توجه در ۲ بخش توسعه افزایش سطح جنگلهای و احیا جنگلهای مخروبه را ضروری میکند.
به گفته وی برای احیا و توسعه هر هکتار جنگل در استان، ۲۰۰ میلیون ریال اعتبارموردنیاز است و در صورت تامین اعتبار آماده اجرای طرحهای مزبور هستیم.
وی با تاکید بر توجه ویژه در توسعه احیا و حفاظت از جنگل های با ارزش این خطه از سوی مسوولان ارشد در تخصیص اعتبار مورد نیاز، افزود: ۴۵۰ هزار هکتار عرصه جنگلی هیرکانی در این استان وجود دارد که تخصیص اعتبار برای حفاظت از این عرصه های با ارزش مورد نیاز است.
هرساله اجرای طرحهای کاشت نهال توسعه و احیا عرصههای جنگلی از اواخر فصل پائیز شروع شده و تا آخر فصل زمستان ادامه می یابد.
گلستان با مساحتی در حدود ۲ میلیون و ۱۹۲ هزار و ۱۳۰ هکتار از شمال با ترکمنستان، از شرق با خراسان شمالی، از غرب با مازندران و جنوب با سمنان همسایه است.
این استان مرزی دارای تنوع اقلیمی از نیمه مرطوب معتدل تا نیمه خشک و گرم است و منابع طبیعی متنوعی شامل کوهستان های مرتفع، دشت هموار، مناطق پست، شوره زار و دریا دارد.
اراضی زیر پوشش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان افزون بر یک میلیون و ۳۹۷ هزار و ۲۴۴ هکتار بوده که شامل ۴۵۲ هزار هکتار جنگل، ۸۶۲ هزار هکتار مرتع (شمال استان)، ۲۰ هزار هکتار اراضی ساحلی و اراضی مستثنیات و ۶۲ هزار و ۴۲۰ هکتار اراضی موات است.
نظر شما