فعالیت حدود ۶ هزار شرکت دانش بنیان

شهرری- ایرنا- رئیس دانشکده علوم و فنون دانشگاه اهل بیت گفت: حدود ۶ هزار شرکت دانش بنیان داریم که یکهزار مورد از آنها محصول قابل رقابت دارند و بازار را اشباع کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، منصور حکیم‌الهی شامگاه چهارشنبه با بیان اینکه تا ۴۰ سال قبل کسب و کار مفهوم دیگری داشت و به معنای کارخانه و سخت افزار با هزینه بالا و در خارج از شهر بود که به تولید منجر می شد به ایرنا گفت: امادر سال های اخیر این فرآیند عکس شده و کسب و کارهای وارد شهر شده و کسب و کارهای دانش بنیان شکل گرفته است.

به گفته وی این کسب و کار ها  فضای کوچکی می خواهد و بیشتر در حوزه نرم افزاری اهمیت یافته است.

رئیس مرکز نوآوری بین المللی یاس ادامه داد: نمونه آن گوگل است که طی ۳۰ سال گذشته معادل صدها کارخانه بزرگ سودآوری داشته است.

فعالیت ۶ هزار شرکت دانش بنیان در ایران 
وی ادامه داد:در ایران نیز طی بیش از ۱۰ سال گذشته به همت معاونت علمی و فناوری، کسب و کارهای دانش بنیان شکل گرفته و بالغ بر ۶ هزار شرکت دانش بنیان داریم که یکهزار مورد از آنها محصول قابل رقابت دارند و بازار را اشباع کرده اند.
حکیم‌الهی افزود: تفاوتی که شرکت های دانش بنیان در بازار داخل و خارج از ایران دارند این است که در داخل ایران شرکت ها بیشتر بر بازار داخل تمرکز داشته اند البته شاید جذابیت بازار داخل نیز بی تاثیر نبوده است اما در خارج از ایران شرکت های دانش بنیان بازارهای بین الملل را هدف قرار داده اند.

وی بیان داشت: از همین رو مرکز نوآوری یاس که به یکسالگی  راه اندازی  آن می رسیم و مالک آن دانشگاه بین المللی اهل بیت است، عمده تمرکز خود را بر روی تربیت و آموزش دانشجویان خارجی گذاشته است.

منصور حکیم‌الهی با تاکید بر اینکه قدم های خوبی برداشته شده و تا امروز بیش از ۴۰ شرکت با ما ارتباط تنگاتنگ دارند و ما مشغول صادرات محصولاتشان هستیم خاطرنشان کرد: برآنیم که بتوانیم یک حلقه اتصال بین شرکت های دانش بنیان باشیم و دانشجویان را به کار بگیریم تا سفیران توسعه صادرات محصولات شرکت های دانش بنیان شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha