۱۶ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۵۰
کد خبرنگار: 985
کد خبر: 84881145
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مبارزه بیولوژِیک در ۴۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی اردبیل اجرا شد

اردبیل - ایرنا - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: این سازمان در سال زراعی جاری در سطح ۴۶ هزار و ۸۱۰ هکتار مبارزه بیولوژیکی انجام داد.

به گزارش ایرنا ، احمد شهریار روز چهارشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: با هدف افزایش تولید در واحد سطح و دستیابی به حداکثر تولید در واحد سطح در سال زراعی جاری در سطح ۳۶۳ هزار و ۱۴۳ هکتار در ارتباط با آفات و در سطح ۱۱۱ هزار و ۲۸۷ هکتار در ارتباط با بیماری‌ها و در سطح ۴۰۳ هزار و ۱۴۴ هکتار در ارتباط با علف‌های هرز عملیات پیش‌آگاهی و همچنین مدیریت تلفیقی اعلم از ردیابی و پایش و نظرات و کنترل صورت گرفت.

وی افزود: برای دستیابی به حداکثر تولید در خصوص محصولات سردرختی نیز در سطح ۵۰ هزار و ۶۳۵ هکتار در ارتباط با آفات درختان میوه ، در سطح ۴۴ هزار و ۳۰۱ هکتار در ارتباط با بیماری‌های درختان مثمره ، در سطح ۶ هزار و ۳۱۵ هکتار در ارتباط با علف‌های هرز و در سطح ۳۰ هزار و ۴۰۰ هکتار عملیات پیش‌آگاهی مدیریت تلفیفی اعم از ردیابی و پایش و نظارت و کنترل اعمال شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در خصوص سطح مبارزه بیولوژیک و بکارگیری فرآورده و تجهیزات مبارزه غیرشیمیایی نیز گفت: با هدف جلوگیری از آلودگی محیط زیست به آفت‌کش‌ها در سطح ۹ هزار و ۸۱۰ هکتار کنترل بیولوژیکی در خصوص انواع محصولات زراعی و باغی اعمال شد

وی ادامه داد: برای دستیابی به حداقل سموم مصرفی در بخش کشاورزی در سطح ۳۷ هزار هکتار نیز فرآورده‌ها و تجهیزات کنترل غیرشیمیایی بکارگیری شد.

استان اردبیل کمتر از یک درصد مساحت ایران را دارد ولی با تولید سالانه ۴.۵ میلیون تن انواع محصول کشاورزی، چهار درصد تولیدات کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.

۷۵۰ هزار هکتار از اراضی استان اردبیل کشت می‌شود که ۴۰ هزار هکتار آن باغ، ۲۲۵ هزار هکتار آن اراضی آبی و ۴۸۰ هزار هکتار نیز جزو زراعی اراضی دیم است.

محصول گندم با حدود ۳۰۰ هزار هکتار بیشترین سهم اراضی کشت محصول کشاورزی در استان اردبیل را دارد که اغلب به صورت دیم کشت می‌شود.

اردبیل در تولید بسیاری از ارقام و محصولات کشاورزی از جمله رتبه اول تولید عدس، رتبه اول تولید کلزا، رتبه دوم تولید سیب زمینی، رتبه سوم تولید عسل، رتبه پنجم تولید چغندر قند، رتبه هفتم تولید حبوبات و رتبه هفتم تولید گندم و جو را دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha