حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در دستور کار سازمان بازرسی کل کشور قرار دارد

اراک - ایرنا - رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: حمایت از تولید به ویژه شرکت های دانش بنیان در دستور کار سازمان بازرسی کل کشور قرار دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ذبیح الله خداییان روز چهارشنبه در شورای قضایی استان مرکزی در اراک، افزود: برای توجه به این مهم دفتر حمایت از سرمایه گذاری تاسیس شده و به صورت مرتب پیگیر مسایل و مشکلات واحدهای صنعتی و بنگاه های تولیدی است.

وی اظهار داشت: همچنین با نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری، با عنوان تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین کارگروهی تخصصی مسئول اجرای شعار سال در دستگاه قضا شده است.

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: ۳۵ برنامه نظارت و بازرسی در حمایت از شعار سال تاکنون توسط همکاران قوه قضاییه انجام شده است که در حوزه هشداری به بانک‌ها برای رفع موانع تولید واحدهای تولیدی ۳۰ مورد هشدار ثبت شده است و بانک هایی که همکاری لازم با شرکت های دانش بنیان ندارند با هشدار همکاران مواجه شده اند.

خداییان افزود: همچنین ۱۸۷ نشست توسط همکاران قوه قضاییه در سراسر کشور با بنگاه های اقتصادی و فعالان برای کمک به رفع موانع تولید برگزار شده است.

وی با انتقاد از برخی اطاله دادرسی‌ در برخی استان ها اظهار داشت: این اطاله دادرسی در استان مرکزی گزارش نشده و برای کاهش آن شعب ویژه ای برای پرونده بازرسی اقتصادی اختصاص یافته تا سرعت رسیدگی در این شعب بیشتر شود.

رییس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه گفت: سند تحول دستگاه قضا در دوره تحول و تعالی تهیه شد و این سند یکی از جامعترین و دقیقترین اسناد تحول در کشور است چون این سند مبتنی بر آسیب شناسی است که توسط افراد صاحب نظر، استادان دانشگاه و همکاران قضایی تهیه شده است.

خداییان افزود: با توجه به آسیب‌هایی که شناسایی شده راهکار ارایه و به آن زمان بندی داده شده که در قالب کوتاه، میان و بلند مدت مورد توجه قرار گرفته است.

وی اظهار داشت: دوره کوتاه مدت در اجرای سند تحول قوه قضاییه به پایان رسیده و دوره میان مدت درحال سپری شدن است.

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت :کاهش اطاله دادرسی، پیشگیری از وقوع جرم، حمایت از تولید و کاهش اطاله دادرسی در سند از جمله مواردی است که به آن پرداخته شده و اگر اهتمام لازم در اجرای سند لحاظ شود به اهداف قوه قضاییه خواهیم رسید.

خداییان افزود: در کنار کاهش اطاله دادرسی باید سرعت رسیدگی منجر به کاهش کیفیت نشود و کاهش جمعیت کیفری نباید منجر به کاهش امنیت در جامعه شود و برخورد با مفسدان اقتصادی، مالی و جرایم خشن باید جدی گرفته شود.

وی اظهار داشت: رییس قوه قضاییه همواره بر این مهم تاکید دارند که سند تحول این دستگاه به صورت جامع دیده شود یعنی در اجرای احکام همه جانبه مورد توجه قرار گیرد و توجه به حمایت از تولید به خصوص در استان هایی مانند مرکزی که صنعتی است این مهم باید مورد توجه قرار گیرد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: اگر دستگاه قضایی حمایت از بنگاه های اقتصادی نداشته باشد ممکن است آن مجموعه اقتصادی تعطیل شود یا در مرز ورشکستگی قرار گیرد و نیاز است دستگاه قضایی در کنار دستگاه‌های اجرایی حمایت شود و در این راستا نشست‌های اقتصاد مقاومتی برگزار و قدم های مهمی در این مهم برداشته شده است.

خداییان افزود: سه هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی با کمک دستگاه قضایی در سال گذشته از ورشکستگی نجات پیدا کردند و فعالیت اقتصادی خود را ادامه دادند، موضوع مهمی که در دوره های قبل کمتر مورد توجه قرار داشت.

وی اظهار داشت:دستگاه قضایی از شان و جایگاه ویژه ای برخوردار است و این جایگاه به لحاظ وظیفه ای است که برعهده این دستگاه گذاشته است.

خداییان افزود: یکی از رسالت‌های انبیا اجرای عدالت است و وظیفه اجرای عدالت جایگاه دستگاه قضا را  ارتقا داده اما اجرای عدالت کاری سهل و آسانی نیست، کار است که اگر اهتمام لازم صورت نگیرد ممکن است انسان از مسیر حق منحرف و گمراه شود.

«فرزاد مخلص الائمه» استاندار مرکزی نیز در این نشست حضور داشت. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha