عیسی راستین نسب روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:براساس تفاهم نامه ای که با ستاد فرمانی حضرت امام (ره) منعقد شده طرح جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار از مزارع دیم استان انجام می شود.
وی تاکید کرد: کشت محصولات زراعی در برخی از مزارع آبی استان شروع شده و عملیات کاشت در مزارع دیم پس از شروع بارندگی های پاییزی آغاز می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه برنامه ریزی های لازم برای کشت پاییزه امسال انجام شده ابراز داشت: بذر و کود مورد نیاز کشت پاییزه در استان تامین شده و مشکلی از بابت ماشین آلات کشاورزی وجود ندارد.
راستین نسب تاکید کرد: هم اکنون هشت هزار تن انواع کود پایه در انبارهای استان ذخیره شده تا در زمان مورد نیاز بین کشاورزان توزیع شود.
وی تاکید کرد: تامین ۹ هزار تن بذر گندم برای کشت در مناطق گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد و ۱۲هزار کیلوگرم بذر کلزا از دیگر اقدام های انجام شده برای انجام کشت پاییزه در استان است.
راستین نسب عنوان کرد:بذر برای کشت در مزارع مناطق سردسیری کهگیلویه و بویراحمد نیز به استان های مجاور در خواست شده و هم اکنون در حال آماده سازی برای ارسال به استان است.
وی به بهره برداران توصیه کرد تا با استفاده از بذرهای اصلاح شده و با مصرف متعادل کود، رعایت اصول زراعی در مرحله کاشت، بیمه کردن محصولات به افزایش کیفیت محصولات تولیدی کمک کنند.
نیمه نخست امسال بیش از ۳۸هزار تن گندم ، افزون بر ۲۰ هزار تن جو و یکهزار و۲۰۰ تن کلزا در مزارع کهگیلویه و بویراحمد برداشت شده به دلیل خشکسالی نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش یافته است.
۲۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که ۱۶۰ هزار هکتار آن زراعی است.
بهره برداران کهگیلویه و بویراحمد سالیانه ۹۷۲هزار تن محصول کشاورزی تولید می کنند.
نظر شما