مدیران مدارس حق اخذ قرارداد با سرویس مدارس را ندارند

کرمانشاه- ایرنا- رییس اداره انجمن و اولیا آموزش و پرورش استان کرمانشاه اعلام کرد: سرویس‌های مدارس از میان شرکت‌های رسمی و مجوزداری که سازمان حمل و نقل شهرداری به آموزش و پرورش معرفی می‌کند انتخاب می‌شوند، بنابراین مدیران مدارس حق اخذ قرارداد با رانندگان سرویس‌ها را ندارند و خلاف قانون است.

«فرهاد محمدی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: سرویس‌های مدارس استان حتما ابتدا باید در سامانه «سپند» ثبت نام کنند و احراز هویت و صلاحیت شوند، سپس براساس شاخص های متعددی مانند متاهل بودن، داشتن حدقل سن ۲۳ سال و دیگر مواردی که توسط آموزش و پرورش استان به سازمان حمل و نقل شهرداری‌ها به شرکت‌های رسمی و مجوزدار حمل و نقل داده شده معرفی می شوند.

وی گفت: سرویس مدارس حتما باید تحت پوشش شرکت های رسمی و مجوز دار حمل و نقل شهری که شهرداری معرفی می کند، باشند وگرنه با آنها قرارداد بسته نمی شود.

محمدی در ادامه بیان داشت: تاکنون ۵۲ شرکت رسمی مجوز دار حمل و نقل برای جابه جای دانش آموزان از طریق شهرداری به آموزش و پرورش استان کرمانشاه معرفی شده است.

وی همچنین گفت: تا این لحظه ۳۵۰ مدرسه در سطح استان متقاضی استفاده از سرویس مدرسه است.

در تامین سرویس مدارس روستایی استان کرمانشاه با مشکل روبرو هستیم

رییس اداره انجمن و اولیا آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه در تهیه سرویس مدارس روستایی استان با مشکل روبرو هستیم توضیح داد: براساس قانون آموزش و پرورش ملزم و مجاز به اخذ قرار داد با شرکت های رسمی و مجوز دار هستیم نه اینکه تک تک با افراد به عنوان سرویس مدرسه قرارداد ببند.

محمدی اضافه کرد: بنابراین چون برای شرکت های حمل و نقل رسمی و مجوز دار از نظر مالی نمی صرفه در حوزه سرویس مدارس روستایی فعالیت کنند، پس تمایلی هم به اخذ قرار داد و معرفی سرویس مدرسه ندارند و به همین خاطر با کمبود سرویس در حوزه مدارس روستایی مواجهه هستیم.

وی بیان داشت: به بخشداری ها و دهیاری مناطق مختلف استان برای حضور شرکت رسمی حمل و نقل زیاد رایزنی کردیم اما متاسفانه باز مشکل حل نشده و بیشتر دانش آموزان مدارس روستایی از طریق خانواده ها جابه جا می شوند.

انتخاب فرم و رنگ لباس دانش آموزان با شورای مدرسه است

رییس اداره انجمن و اولیا آموزش و پرورش استان کرمانشاه در خصوص حق انتخاب طرح و فرم و رنگ البسه دانش آموزان به ویژه دوره ابتدایی گفت: شورای مدرسه متشکل از نمایندگان انجمن اولیا و مربیان و همچنین انجمن دانش آموزان مدرسه تشخیص می‌دهند چه رنگ و طرحی لباس دانش آموزان باشد.

محمدی همچنین بیان داشت: مدارس در خصوص دوخت لباس هیچ دخالتی و مسوئلیتی ندارند، البسه دانش آموزان براساس انعقاد قرار داد آموزش و پرورش  صنف و اتحادیه تولیدکنندگان مجاز و رسمی که سازمان صنعت و معدن و تجارت معرفی می کند، دوخته می شود.

وی در خصوص قیمت لباس دانش آموزان نیز بیان داشت: قیمت آن را سازمان حمایت از مصرف کنندگان زیر نظر سازمان صنعت، معدن، تجارت تعیین می کند و بر کیفیت دوخت نیز نظارت دارد.

از جمعیت ۲ میلیون نفری استان کرمانشاه نزدیک به ۳۵۰ هزار نفر آن دانش آموز است که در حدود چهار هزار مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha