حمل و نقل عمومی یکی از چالش‌های مهم ورودی غربی پایتخت است

تهران - ایرنا - شهردار منطقه ۲۱ تهران گفت: فقر ناوگان عمومی یکی از چالش های مهم شهروندان ورودی غربی پایتخت است.

حسین کاشانی پور روز دوشنبه در یک نشست خبری اظهار کرد: با شروع مدیریت جدید شهری تلاش داشتیم خواسته های شهروندان را احصا کنیم که پس از بازدیدهای میدانی و طرح پرسشنامه با شهروندان که منجر به تهیه کتابچه شناسایی مشکلات منطقه شد موضوع حمل و نقل یکی از خواسته های جدی شهروندان است.

وی افزود: این منطقه ورودی غربی پایتخت محسوب می شود اما حمل و نقل عمومی در این منطقه ضعیف دیده شده و تلاش داریم در این دوره از مدیریت شهری به این خواسته مهم شهروندان توجه داشته باشیم.

شهردار منطقه ۲۱ با بیان اینکه این منطقه فاقد حتی یک خط مترو و یا یک خط اتوبوس تندرو است، گفت: این موضوع جدی در دستور کار مدیریت شهری است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی از اقدامات مدیریت شهری در سطح منطقه شناسایی کارهای بر زمین مانده است و شروع به حل این معضلات کردیم، یکی از این موارد بزرگراه جاویدالاثر متوسلیان بود که باید در سال ۱۴۰۰ به اتمام می‌رسید اما کمتر از ۵۰ درصد پیشرفت داشت و مردم صبح‌ها و عصرها در ترافیک می‌ماندند.

شهردار منطقه ۲۱ ادامه داد: با همکاری شهردار تهران توانستیم بالغ بر هشت میلیارد اعتبار جدید جذب کنیم و در اسفندماه چهار لاین و اردیبهشت چهار لاین دیگر گشوده شد و پروژه به جریان می افتد.

منطقه از جزیره بودن خارج می شود

وی با بیان اینکه در سطح این منطقه محله‌ای به نام جزیره وجود دارد، افزود: با توافقی که با سپاه پاسداران صورت گرفت قرار شد زمینی اختصاص پیدا کند و طرح بر اساس قوانین ترافیکی در حال انجام است تا این محدوده از حالت جزیره بودن خارج شود.

به گفته وی، در روز عید غدیر نیز کلنگ یک حسینیه در این محله زده شد و برنامه بر این است تا ۲۸ صفر این حسینیه در اختیار شهروندان قرار گیرد همچنین بزرگراه لشگری، فتح و متوسلیان بالغ بر ۲۰ سال تجدید روکش نشده بود و در حال حاضر به میزان قابل توجهی بهسازی در حال انجام است.

اجرای ۳۷ طرح محله ای

کاشانی با اشاره به اجرای طرح های محله ای در منطقه ۲۱ گفت: با همکاری نخبگان ۳۷ طرح توسعه محله‌ای در دست اجرا است و در حوزه کاهش فقر و فاصله طبقاتی اقداماتی در دست انجام است.

وی با اشاره به کمبود فضای آموزشی در این منطقه گفت: دو هزار و ۳۵۰ خانوار از سال ۹۴ در یکی از مناطق ساکن شدند که از کمبود مدرسه رنج می برند و تلاش داریم با تخصیص زمین مناسب امکانات رفاهی را افزایش دهیم.

انتقال فرودگاه مهرآباد سخت اما شدنی است

شهردار منطقه ۲۱ در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا، مبنی بر شنیده شدن صدا دلخراش هواپیما بدلیل همجواری این منطقه با فرودگاه مهرآباد، گفت: متاسفانه صداهای ناشی از فرودگاه مردم را آزار می‌دهد و در مساجد تاکنون چندین بار طرح موضوع شده، مساله فرودگاه یک موضوع ملی است اما مردم منطقه ما آزار می‌بینند و تنها کار این بود که از ۱۲ شب تا چهار صبح پروازی انجام نشود.

وی خاطرنشان کرد: به واسطه وجود فرودگاه اجازه ساخت و ساز بیشتر از دو طبقه داده نمی شود در صورتی که طبق طرح تفصیلی مردم می توانند تا هفت طبقه ساختمان بسازند، این موارد یکی از خسارت های مهم شهروندان این منطقه به واسطه وجود فرودگاه مهرآباد است که امیدواریم انتقال این مکان به فرودگاه امام خمینی (ره) محقق شود تا برخی مشکلات شهروندان مرتفع شود.

کاشانی پور تاکید کرد: منطقه ۲۱ دیار پیشرفت و نوآوری است و زمانی که وارد صنعت می‌شویم، شاهد پیشرفت‌های بسیار قابل توجهی هستیم که یکی از طرح‌های قابل اجرا  اختصاص بخشی از یک بوستان به معلولین بود و طرح آن مصوب شد و به اجرا در خواهد آمد همچنین یک مرکز هم‌افزایی و توسعه تعاملات صنعت، دانشگاه و مدیریت شهری تا ماه آینده افتتاح خواهد شد و تحولی در این عرصه خواهد بود.

ساخت ۲۰ هزار مسکن

وی در خصوص قرارگاه جهادی مسکن نیز گفت: ظرفیت شناسایی ساخت ۲۰ هزار مسکن در منطقه ۲۱ انجام شده و هم اکنون چند طرح آماده داریم که یکی از طرح ها ۶ هزار واحدی در جنب بوستان حضرت خدیجه (س) است  در کمتر از یک ماه آینده کلنگ زنی می شود همچنین یک پروژه هفت هزار واحدی نیز در ضلع شمالی لشکری است که مراحل اولیه آن برای صدور پروانه در حال انجام است .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha