به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد محمدی زاده یکشنبه شب در نشست قرارگاه توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر افزود: براین اساس همه واحدهای تولیدی و اقتصادی درحال کار باید دانش بنیان شوند و به سمت افزایش بهرهوری و کاهش هزینههای تولید حرکت کنند.
وی بیان کرد: هماهنگ نشدن برخی از واحدهای صنعتی با دانش و نیاز روز از جمله مهمترین دلیل تعطیلی و یا نیمه تعطیل شدن آنها است.
محمدی زاده اضافه کرد: کشور مشکل منابع ندارد مدیران هوشمند کسانی هستند که این منابع را شناسایی و روشهای کسب آنها را پیدا کنند مدیر موفق در گام نخست باید منابع را شناسایی و درراستای هدفهای کاری خود استفاده کند.
استاندار بوشهر با بیان اینکه شرکتهای دانش بنیان در دانشگاهها شکل میگیرند و در پارکهای علم و فناوری مدیریت می شوند گفت: با استفاده از ظرفیت های بسیار خوب دانشگاه های این استان باید خروجی آنها را به ورودی پارک و مراکز رشد برسانیم تا زمینه فعالیت های دانشبنیان در بین دانشگاهیان نهادینه شود.
وی بر ضرورت حل مسائل شرکتهای دانش بنیان و فراهم کردن مسیر برای حرکت بالنده تر و متکامل تر به سمت جلو، تاکید کرد.
استاندار بوشهر گفت: شرکتهای دانش بنیان باید خاستگاه و محیطهایی داشته باشند که برای آن فضا کار و با آن ظرفیت و محیط پیوند تنگاتنگی پیدا کنند.
وی یادآور شد: دانشگاه باید نقش اصولی خود را در شکلگیری شرکتهای دانش بنیان تعریف کنند و ما نیز به شکلگیری کمّی آنها با استفاده از ظرفیتی که در دانشگاهها وجود دارد برای کمک به تولید کشور کمک میکنیم.
استاندار بوشهر با تاکید بر اینکه جاهای اصلی استقرار و شکل گیری این شرکتها باید تعریف شود گفت: عالی شهر، پارک علم و فناوری خلیج فارس، شهرکهای صنعتی، پارک زیست فناوری دلوار، مرکز آبزی پروری دانش بنیان رَملِه و مراکز رشد دانشگاهها در استان باید به عنوان مراکز استقرار اصلی شرکتهای دانش بنیان تعریف شوند.
وی اظهار کرد: شرکتهای دانش بنیان باید در مرحله شکل گیری و هویت یابی دراین مراکز تشکیل و در گام بعد باید در شهرکهای صنعتی مستقر شوند.
استاندار بوشهر تاکید کرد: در سفر دوم هیات دولت مصوبه های لازم برای توسعه کمی و کیفی ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان اقدام شود و روی دانش بنیان کردن واحدهای صنعتی استان و افزایش بهره وری بررسی لازم صورت گیرد.
محمدی زاده ادامه داد: در همه شهرکهای صنعتی استان نقاطی برای فعالیت شرکتهای دانشبنیان ایجاد شود و زمین به شرکت های دانش بنیان استان اختصاص پیدا کند.
وی همچنین تاکید کرد: در حوزههای اجرایی باید مشکلات شرکتهای دانش بنیان احصا و دسته بندی و واحد به واحد با دستگاههای اجرایی برای حل و برطرف کردن آنها تشکیل جلسه بدهند.
به گفته محمدی زاده امسال سال حل مشکلات انباشته شده و شکوفایی شرکتهای دانش بنیان است و باید اتفاقهای کمی و کیفی خوبی در این بخش صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه قانون جهش تولید دانشبنیان به تصویب مجلس رسیده است، افزود: باید با کمک ظرفیتهای استان مسیر عقب افتاده را با شتاب بیشتری طی کنیم.
محمدی زاده افزود: نیروگاه انرژی اتمی و شرکتهای نفت و گاز و پتروشیمی یک نقطه قوت برای شرکتهای دانشبنیان استان هستند و این صنایع باید از ظرفیت شرکتهای فناور و دانش بنیان استان بوشهر استفاده کنند.
استاندار بوشهر با بیان اینکه ۱۰ درصد از اعتبارات تملک دارایی این استان به فعالیت های حوزه دانش بنیان اختصاص می یابد، افزود: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و پارک علم و فناروی خلیج فارس برای برنامه ریزی و اجرایی سازی آن مشخص شده اند.
نظر شما