ام البنین کاسگری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در این مدت ۱۲۴ فقره تسهیلات به مبلغ ۳۵ میلیارد و ۸۹۰ میلیون ریال از محل منابع داخلی در قالب دامدارکارت (سامانه سیتا) و ۱۷۷ فقره تسهیلات به مبلغ ۲۶۹ میلیارد و ۲۹۵ میلیون ریال از محل منابع داخلی در قالب سرمایه در گردش دام، طیور و آبزیان (سامانه سیتا) پرداخت شد.
تسهیلات بند الف تبصره ۱۸، تسهیلاتی که از سامانه اشتغال مثل سیتا یا کارا با درصد کمتر ۹ الی ۱۲ درصد در حوزه کشاورزی پرداخت می شود.
وی با اشاره به این که در این مدت ۱۶ واحد شرکت تعاونی ، تولیدی ، توزیعی و خدماتی از حالت رکود خارج و مجدد احیا شد، اظهارداشت: در نیمه نخست سال جاری پنج شرکت تعاونی جدید با جذب ۳۵ عضو در این شهرستان تشکیل شد.
کاسگری خاطرنشان کرد : پرداخت سه فقر تسهیلات بسته رونق تولید(سامانه بهین یاب) به مبلغ ۳۲ میلیارد ریال، پرداخت ۱۳ فقره تسهیلات اعتباری مکانیزاسیون به مبلغ ۱۶ میلیارد و ۱۱۶ میلیون ریال و پرداخت ۱۱۵ فقره تسهیلات سرمایه در گردش محصولات زراعی به مبلغ ۶۸ میلیارد و ۴۹۳ میلیون ریال از دیگر اقدامات یکسال اخیر بود.
وی به احیای ۶۳ هزار و ۴۶۹ متر مربع از باغ های چای بایر این شهرستان طی این مدت اشاره و اضافه کرد: در همین مدت یک واحد تولیدی صنایع تبدیلی واقع در ناحیه صنعتی البرز اقاله( به معنای اعمال اراده و رضایت دو طرف، برای برهم زدن عقد لازم واقع شده است) و به سرمایه گذار جدید واگذار شد.
به گفته معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه تنکابن ، این شهرستان یک هزار و ۷۹۲ نفر تعهد اشتغال داشت که موفق به ثبت ۲ هزار و یک نفری اشتغال در سامانه رصد در حوزه اشتغال بنگاه های اقتصادی و شغلی شده است.
وی یادآور شد : در این مدت پروانه تاسیس و بهره برداری برای ۲۱۲ فقره تولیدات گیاهی شامل گلخانه های کوچک مقیاس، ۴۲ فقره گل و گیاه فضای باز، یک مورد پرورش ماهی در قفس و یک مورد پرورش ماهی سردآبی صادر شده است.
شمار واحدهای صنعتی فعال در مازندران بیش از ۲ هزار واحد با اشتغالزایی مستقیم ۸۰ هزار نفر است. این استان شمالی ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی دارد.
شهرستان ۱۷۰ هزار نفری تنکابن در غرب مازندران واقع شده است.
نظر شما