دکتر «روحاله سهرابی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۳۰ هزار بیمار در این مدت در اماکن ملکی سازمان تامین اجتماعی استان مرکزی خدمات بستری دریافت کردند که بیش از چهار هزار نفر آنان بیماران مبتلا به بیماری کووید ۱۹ بودهاند.
وی ادامه داد: ۱۴ هزار و ۷۴۸ عمل جراحی در این مدت در بیمارستانهای تامین اجتماعی استان مرکزی انجام و چهار میلیون و ۵۰۰ هزار خدمت سرپایی در این مدت در مراکز ملکی این سازمان در استان ارایه شد.
مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: چهار هزار و ۵۰۰ نوزاد در دولت سیزدهم در مراکز تامین اجتماعی این استان متولد شدند و یک هزار و ۱۸۶ پرونده نازایی و پوشش هزینههای درمان ناباروری در این مدت تشکیل شد.
سهرابی از ویزیت یک میلیون و ۹۵۰ هزار بیمار در مراکز تحت پوشش تامین اجتماعی استان مرکزی در این مدت خبر داد و افزود: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در این مدت رتبه نخست در پیشرفت طرح نسخه الکترونیک در کشور را به خود اختصاص داد.
وی خاطرنشان کرد: بهره برداری از بخش نوزادان و فیزیوتراپی بیمارستان شهید چمران ساوه، خرید دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانها، استاندارد سازی بلوک زایمان و بازسازی بخش تصویر برداری بیمارستان شازند و بهسازای و نوسازی درمانگاه قدس اراک از دیگر اقدامات مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مرکزی در این مدت بوده است.
مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مرکزی افزود: ۲۴۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی از جمله تجهیزات آزمایشگاهی، دستگاه اکسیژن ساز، تجهیزات چشم پزشکی، تجهیزات لاپاراسکوپی و اتاق عمل در این مدت خریداری شد.
سهرابی تعداد تختهای فعال در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی در استان مرکزی را ۳۳۲ تخت عنوان کرد و گفت: ضریب اشغال تخت در مراکز ملکی سازمان در این مدت ۷۰ درصد بوده است.
وی ادامه داد: اکنون ۱۵ تحت دیالیز و ۳۲ تخت ویژه نیز در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی استان مرکزی فعال بوده و در حال ارایه خدمت رسانی به بیماران است.
مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مرکزی یاد آور شد: ۹۰۱ مرکز طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی در استان وجود دارد و ۲ هزار و ۸۴ تخت در مراکز طرف قرارداد در حال خدمت رسانی به مردم استان است.
یک میلیون و ۴۲۹ هزار و ۴۷۵ نفر جمعیت در استان مرکزی وجود دارد که ۹۹۲ هزار و ۸۶۱ نفر شامل ۶۹ درصد جمعیت استان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار دارند.
نظر شما