به گزارش خبرنگار ایرنا، همزمان با هفتمین روز از هفته دولت راه ارتباطی روستای نمکدره و آرمو که مسیر دسترسی به هفت روستای دیگر را فراهم می کند به بهره برداری رسید.
بخشدار دالخانی در آیین افتتاح این پروژه ها با اشاره به اینکه آسفالت مسیر رفت و آمد به این روستاها از مطالبه های دیرینه مردم منطقه بود و نبود آن در تابستان و زمستان موجب نارضایتی مردم بود توضیح داد: با اجرای این طرح راه ارتباطی به روستای نمکدره، و همچنین روستای آرمو که در مسیر روستاهای دیگری نظیر لگا، آغوزکی، گلین،آسیاب سر...قرار دارد با اعتبار حدود هفت و نیم میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
او با بیان اینکه این روستاهای ییلاقی در فاصله ۸۰ کیلومتری و دور از شهر قرار دارند افزود: راه ارتباطی روستای نمکدره به طول سه کیلومتر با اعتبار پنج میلیارد تومان از سوی اداره راه و شهرسازی و همکاری بخشداری دالیخانی و همیاری مردمی انجام و به بهره برداری رسید.
سلیمی افزود: همچنین پروژه آسفالت روستای آرمو هم به طول هزار و ۵۰۰ متر با اعتبار ۲ میلیارد و نیم از سوی اداره راه شهرسازی و همراهی شورای بخش و بخشداری مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی لزوم آسفالت و روکش آسفالت در بخش دالیخانی که از مناطق پر رفت و آمد توریستی است را از چالش این منطقه معرفی کرد و افزود: این منطقه برای بهسازی در حوزه راه دسترسی نیازمند اعتبارهای ویژه است.
افتتاح یک واحد بومگردی در ییلاق لیماکده
همزمان با هفتمین روز از هفته دولت یک واحد بوم گردی در روستای لیماکده بهش دالخانی با اعتبار ۸۰۰ میلیون تومان و که ۳۰ میلیون آن مربوط به تسهیلات بنیاد مسکن بود از سوی بخش خصوصی افتتاخ و مورد بهره برداری قرار گرفت.
رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رامسر هم در آیین افتتاح این پروژه نبود شورا و رابط شورا در روستای لیماکده را یکی از چالش های این روستا برشمرد و افزود: نبود شورا و ناظر موجب ساخت و ساز های غیر مجاز در این منطقه شده که بافت روستایی و معماری با ارزش منطقه را تحت تاثیر قرار داده است.
نادر سحرخیز گفت: در بوم گردی و روستاگردی نقطه عطف جذب گردشکر و پویایی اقتصادی منطقه در معماری سنتی معنا می شود و ما نمیبایست به بهانه رفاه و امکانات جذابیت های کهن و روستایی که عامل رونق گردشگری روستایی است را از بین ببریم.
نظر شما