در طول چهل و سه سالی که از پیروزی انقلاب اسلامی ایران می گذرد، دوازده دولت عهدهدار امور اجرایی کشور بودند و امروز این مسئولیت در دستان دولت سیزدهم، دولت مردمی برای ساخت «ایران قوی» قرار دارد. در یکسالی که از آغار به کار دولت مردمی آیتالله رئیسی میگذرد، رئیسجمهور و اعضای هیأت دولت از همان ابتدا با شهدا و آرمانهای مقدس نظام همقسم شدند و با تأسی از سیره شهیدان عالیمقامی همچون شهید رجایی، شهید باهنر، شهید بهشتی، شهید چمران، شهید تندگویان، شهید فکوری، شهید قندی، شهید کلانتری، شهید عباسپور تمام همت خود را به کار بستهاند تا خدمتگزارانی راستین برای ملت بزرگ ایران باشند.
دستاوردهای دولت در یک سال گذشته، گواهِ تلاش شبانهروزی دولتمردان امروز است؛ مَردانی که دغدغه مردم را دارند و برای آسایش آنها در مسیری دشوار که پُر از فراز و نشیبهای بیتوجهی گذشتگان و تحریم است، قدم نهادهاند.
«افزایش سه برابری درآمد صادرات نفت»، «افزایش ۳۶ درصدی صادرات غیر نفتی»، «رشد ۳۹ درصدی ترانزیت بینالمللی»، «تبدیل شدن ایران به قدرت فضایی در دنیا»، «اصلاح برخی مسائل فسادزا و رانتزا مانند ارز ترجیحی»، «کاهش نرخ رشد تورم» و «تسهیل پرداخت وام زیر ۱۰۰ میلیون بدون ضامن» تنها بخشی از کارنامه دولت سیزدهم در یکسال پس از استقرار است.
امیدبخشی به جامعه و تسهیلِ امور در یکسال گذشته، سرلوحه خدمتگزاران نظام به مردم بوده است. ارتباط بیواسطه با مردم و سفرهای مکرر، مستمر، دقیق و هدفمند رئیسجمهور و هیئت دولت همواره در دستور کار قرار گرفته است.
در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز خدمات مختلفی به جامعه معزز ایثارگران ارائه شده است؛ جامعه هدفی که ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر را شامل میشود. مبنای بسیاری از خدمات و برنامهها، گفتوگوی مستقیم با ایثارگران است تا از نزدیک صدای دغدغه این عزیزان شنیده و برای رفع آن با جدیت پیگیر شویم که نمونه آن «برپایی میز خدمت در سفرهای استانی»، «دیدار ویدئو کنفرانسی با ایثارگران استانها» و «راهاندازی سامانه دیدار» است. در همین راستا در یک سال گذشته در قالب «طرح سپاس» با ۴۰۴ هزار و ۳۴۵ نفر از خانواده شهدا و ایثارگران دیدار صورت گرفته است.
تبدیل وضعیت ۹۰ هزار نفر از ایثارگران، افزایش ۷۰ درصدی بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران، افزایش ۶۹ درصدی حقوق والدین شهدا و رشد ۶۰ درصدی کمک معیشت ایثارگران از جمله خدمات امیدبخش و حمایتی دیگر به خانوادههای معزز شاهد و ایثارگر است.
برای حل دغدغه اقتصادی و اجتماعی جامعه ایثارگری علاوه بر تبدیل وضعیت، تلاش کردهایم تا ۱۰ درصد اعتبارات اشتغال به ایثارگران در استانها اختصاص یابد.
در حوزه خدمات درمانی و بهداشتیِ جامعه هدف، گامهایی با هدفگذاریهای واقعی برداشتهایم تا خاطر ایثارگران در زمینه درمان را آسوده سازیم. در این زمینه سرانه بیمه تکمیلی دو برابر شده است و در حال حاضر یک میلیون و ۶۰۷ هزار و ۷۳۵ نفر از ایثارگران تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دارند. پایش سلامت حدود ۲۰۰ هزار نفر از ایثارگران در مراکز درمانی پایش سلامت و ارائه خدمات بهداشتی- درمانی به ۶۰ هزار ایثارگر در منزل در زمره دیگر خدمات درمانی بنیاد به ایثارگران معزز قرار دارد.
چاپ دَهها عنوان کتاب و برنامهریزی برای ثبت و ضبط خاطرات خانواده شهدا و تمام جانبازان ۷۰ درصد نیز از جمله سیاستگذاریهایی است که برای ترویج صحیح فرهنگ ایثار و شهادت در این مسیر با جدیت پیش میرویم.
دولت سیزدهم با استعانت از الطاف الهی و با توسل به شهدا تمامقد پای آرمانهایش با مردم ایستاده تا ایران قوی بماند و ایرانی، استوار.
نظر شما