به گزارش ایرنا؛ بانکها به عنوان متصدیان بخش پولی اقتصاد کشور، به دلیل سرعت بازتاب سیاستهای این بخش در کل جامعه، نقش بسیار موثری در ایجاد و حفظ رشد پایدار اقتصادی دارند. بانک صادرات ایران یکی از بانکهای پیشرو در اعطای تسهیلات، خدمات بانکی و تأمین ارز واحدهای تولیدی است که همزمان با تسریع ارائه خدمات بانکی، مانعزدایی از تولید را با جدیت در دستور کار خود قرار داده است.
در این گزارش نگاهی به عملکرد بانک صادرات ایران و برنامههای حمایتی این بانک در راستای توسعه اقتصادی و آبادانی در برهه زمانی یک سال گذشته خواهیم داشت.
حمایت از شرکتهای دانش بنیان
بانک صادرات ایران سال جاری را با عمل به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در شعار تولید، دانشبنیان و اشتغال آفرین آغاز کرد. بر این اساس، برنامههای خود را در سال ۱۴۰۱ با شتابی بیشتر از سالهای قبل بر مبنای تأمین مالی و توسعه تولید دانشبنیان قرار داده و برای افزایش سهم این حوزه راهبردی از تولید ناخالص ملی، پرداخت تسهیلات به صنایع اشتغالآفرین کشور، گامهای اساسی را در دستور کار خود قرار داده است.
بانک صادرات ایران از ابتدای شهریور سال گذشته تا پایان مردادماه سال ۱۴۰۱، مجموعا ۳۵۳ فقره به مبلغ ۱۰۶هزار و ۸۸۱ میلیارد ریال تسهیلات دانش بنیان پرداخت کرده است.
پرداخت تسهیلات خرد، آسان و وامهای اشتغالزایی
به گفته مدیرعامل بانک صادرات ایران، این بانک آمادگی دارد تا در اجرای شعار سال، از تولیدات دانشبنیان و اشتغالآفرین حمایت کند او در این مسیر یکی از وظایف و رسالتهای اصلی بانک صادرات را اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی و بنگاههای کوچک و بزرگ اقتصادی از طریق طراحی محصولات جدید و جذب منابع با سرعت بخشیدن در روند تسهیلاتدهی به مردم را عنوان کرده است.
بانک صادرات ایران در راستای اقدامات حمایتی خود از اقشار آسیبپذیر، تولید، اشتغال و کمک مالی به فعالیت مربوط به حوزه مسئولیت اجتماعی، پرداخت تسهیلات خرد و آسان را به سرعت در دستور کار خود قرار داده به نحوی که عملکرد بانک صادرات ایران در دوره زمانی یکساله از شهریور ۱۴۰۰ تا ابتدای شهریورماه سال جاری در زمینه مسئولیت اجتماعی نشان از اهمیت داشتن این حوزه برای مدیران این بانک دارد.
حمایتهای بانک صادرات ایران از تولیدیها و بنگاههای کوچک و بزرگ اقتصادی از تابستان گذشته تا امسال چشمگیر بوده و نشان از اهمیت موضوع اشتغال و تولید برای این بانک دارد. این بانک در دوره مذکور و در بحث وامهای اشتغالزایی تعداد ۱۷ هزار و ۹۰۰ فقره به مبلغ ۱۷هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال به همراه تعداد ۱۴۴هزار فقره به مبلغ یک میلیون و ۳۱۸ هزار و ۷۲۲ میلیارد ریال به بنگاههای تولیدی و اقتصادی تسهیلات، پرداخت کرده است.
همچنین در زمینه حمایت از قانون جوانی جمعیت و پرداخت تسهیلات آسان، این بانک از شهریورماه سال گذشته تا پایان مردادماه ۱۴۰۱ در زمینه تسهیلات فرزندآوری بیش از ۳۴ هزار فقره به مبلغ ۱۳ هزار و ۶۴۵ میلیارد ریال و تعداد بیش از ۱۱۴ فقره تسهیلات ازدواج بالغ بر ۱۲۸ هزار میلیارد ریال وام تکلیفی پرداخت نموده است.
بانک صادرات ایران در بازه زمانی عنوان شده ۴۴۰ هزار فقره به مبلغ ۳۱۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات خرد به آحاد مردم جامعه در کنار ۱۲۰ هزار فقره به مبلغ ۲۶هزار و ۳۰۰میلیارد ریال تسهیلات آسان در قالب پرداخت وامهای بدون ضامن به شاغلان، بازنشستگان و مستمریبگیران دستگاهها و سازمانهای دولتی و خصوصی پرداخت کرده است.
اهمیت درمان بیماری و نیاز خانوادههای بیماران خصوصا بیماران خاص بر هیچ کس پوشیده نیست. نیازهای مالی درمان برخی از بیماریها کمرشکن و غیرقابل توصیف است. درک این موضوع از سوی مدیران بانک صادرات سبب شده تا با پرداخت ۱۳ هزار و ۸۰۰ فقره تسهیلات به مبلغ ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات درمان بیماری، مرهمی بر درمان این بیماران و خانوادههای آنها باشند.
تسهیلات حمایتی بانک صادرات برای توسعه آبادانی
بانک صادرات ایران برای حمایت از توسعه آبادانی در کشور از ابتدای شهریورماه سال گذشته تا پایان مردادماه سال جاری، ۱۷ هزار و ۹۰۰ فقره تسهیلات نوسازی و بهسازی مسکن روستایی و شهری به مبلغ ۱۰ هزار و ۵۳۲ میلیارد ریال پرداخت کرده است.
در مبحث تسهیلات اعطایی برای حمایت از آبادانی کشور میتوان به همکاری بانک صادرات با وزارت راه و مبحث بازسازی حمل و نقل جادهای اشاره کرد. بانک صادرات از محل آورده راهداری وزارت راه، تسهیلاتی را برای بازسازی حملونقل جادهای در اختیار آنها قرار داد که کمک شایانی به بازسازی حمل و نقل جادهای نمود.
لازم به یادآوری است که بانک صادرات ایران در راستای اقدامات حمایتی و تامین مالی برای ایجاد نیروگاههای خورشیدی نیز ۶۵ فقره تسهیلات به مبلغ ۲۷ میلیارد ریال در مدت زمان یکساله از شهریورماه ۱۴۰۰ تاکنون پرداخت کرده است.
اقدامات بانک صادرات در جهت افزایش سودآوری
بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانکهای محوری در شبکه بانکی کشور شناخته می شود که این امر موجب شده بخشهای مختلف اجرایی در کشور انتظارات زیادی از این بانک داشته باشند، دولت و مجلس به این بانک نگاه ویژهای داشته و نقش آفرینی مختلف اقتصادی از بانک صادرات را خواستارند. ۸ درصد سهام بانک صادرات ایران به دولت تعلق دارد و سایر سهام این بانک متعلق به مردم در قالب سهام عدالت، کارگران و کارمندان است.
به گفته مدیرعامل بانک صادرات، در کنار شفاف سازی عملکرد، دقت لازم برای حفظ جایگاه سهامداران و سپرده گذاران، افزایش سودآوری در دستور کار مدیران این بانک قرار گرفته است وتلاش شد تا موضوع سرمایه گذاری از یک اداره کل به سطح معاونت ارتقا یابد.
*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.
نظر شما