به گزارش ایرنا مهران فاطمی یکشنبه شب در نشست هم اندیشی با پیمانکاران استان با ابراز تاسف از ناشناخته ماندن حوزه پیمانکاری و فعالیت های موثر عمرانی آنها در استان، افزود: این حوزه نه در سطح استان که در سطح ملی هم ناشناخته مانده است .
وی دیده شدن حوزه پیمانکاری و شنیده شدن مطالبات آنها در استان را خواستار شد و اظهار داشت: اگر دیده نشوید سخت ترین کارها را هم انجام دهید به جایی نمی رسد، اینکه فقط در جایی کلنگ به زمین بزنیم اما پیمانکار دیده نشود ظلم به این قشر است.
وی با بیان اینکه جامعه پیمانکاران کشور و استان باید در معرفی خود و ظرفیت هایش و مطالبات خود موثرتر حضور داشته باشند تصریح کرد: اولین درخواست من از جمع حاضر این است که مجموعه انجمن در معرفی خود و برگزاری جلسات و مطالبات، موثرتر و پر کمیتتر باشد و خود شرکت ها هم در معرفی ظرفیت ها و توانمندی ها قوی تر عمل کنند.
استاندار یزد اینکه چرا دستگاههای تابعه وزارت نیرو کمتر مایل هستند از پیمانکاران بومی استفاده کنند را نیازمند آسیب شناسی دانست و اضافه کرد: پیمانکاران بومی باید در اولویت باشند و این را باید در جلسه شورای فنی تبیین کرد.
وی به وجود برخی مشکلات میان پیمانکاران با دستگاههای دولتی اشاره کرد و افزود: شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت را تشکیل می دهیم و مدیران دستگاهها را می اوریم و این اختلافات را بررسی و رفع می کنیم.
فاطمی با بیان اینکه باید "ستاد تسهیل" برای شرکت های بخش عمرانی هم داشته باشیم چون اگر زیرساخت های ما دچار مشکل شود قرار نیست بخش اقتصاد بتواند جوابگو باشد، ادامه داد: باید بررسی شود که چرا سهم پیمانکاران در کسب در آمدهای شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی دیده نمی شود.
استاندار یزد در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: در زمان شروع بکار دولت سیزدهم، دولت دو هزارو ۱۳۵میلیارد ریال حجم بدهی اش بود که دولت فعلی، حجم عمده این بدهی را داد بدون آنکه از بانک مرکزی استقراض کند یا پول چاپ نماید و اکنون این بدهی به هزارو ۱۷۵ میلیون ریال رسیده است.
وی یادآور شد: ظرف مدت هفت ماه دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان به استان برای فعال سازی پروژه های عمرانی تزریق کرد، باید بررسی شود سهم پیمانکاران یزدی چقدر است.
وی ورود پیمانکاران استان به بحث نهضت ملی مسکن را هم خواستار شد و ادامه داد: سهم استان یزد در این حوزه ۵۴ هزار واحد است و قرار است خانه ها به صورت ویلایی ساخته شود، متراژ آن هم برای هر واحد ۱۵۰ متر و مجموع زمین در نظر گرفته شد ۱۵۰۰ هکتار است، وام آن ۳۵۰ میلیون تومان و آورده متقاضیان هم به همین میزان است.
استاندار، ساخت شهرک ساختمان را هم در دستور کار استان اعلام کرد تا پیمانکاران و مصالح فروشان و انجمن های تخصصی در آن مستقر شوند تا در تنظیم بازار و ساخت و ساز و فروش مصالح تاثیر داشته باشد و باعث رونق بیشتر پروژه های عمرانی در استان با استفاده از ظرفیت های بومی شود.
نظر شما