حمید کریمی روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، افزود: تاکنون ۲۰ هزار متقاضی در طرح اقدام ملی مسکن ثبت نام کردند که در حال پالایش است اما ۶۰۰ متقاضی موثر مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال اولیه را واریز کردهاند.
وی تاکید کرد: ساخت ۳۵۰ واحد مسکونی به صورت ویلایی در شهر جدید امیرکبیر و ساخت ۹۰۰ واحد مسکونی نیز برای متقاضیان موثر در شهر مهاجران در دستور کار ویژه است که اکنون پالایش در حال انجام و امکان افزایش متقاضیان نیز وجود دارد.
مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید امیر کبیر و مهاجران اظهار داشت: پرونده طرح مسکن در شهر جدید مهاجران بسته شده اما در شهر جدید امیر کبیر ۱۰۰ واحد مسکونی دارای ایراد فنی است که در راستای رفع مشکلات با سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مرکزی مکاتباتی انجام شده که به زودی رفع و برای این واحدهای مسکونی سند صادر میشود.
کریمی با بیان اینکه مشکلی به لحاظ تامین زمین وجود ندارد گفت: اکنون زمین مورد نیاز برای ساخت واحدهای مسکونی تامین شده اما آماده سازی اراضی هزینه بر است و با توجه به شرایط حاکم بر بازار مسکن و زمین باید از محل فروش اراضی تامین مالی انجام شود که با تعامل و همکاری شرکت مادرتخصصی این مشکل در اسرع وقت حل میشود.
وی در خصوص اجرای طرح قطار شهری نیز بیان داشت: طرح توجیهی اجرای قطار شهری امیرکبیر به اراک و مهاجران در سال ۸۸ به شورای عالی شهرسازی ارائه و در این راستا تفاهمنامهای بین استانداری مرکزی، راه آهن ایران و شرکت عمران شهرهای جدید منعقد و مقرر شد که شرکت در این خصوص مشارکت مالی داشته باشد که با وجود مکاتبات مکرر، اجرای این طرح تاکنون اجرایی نشده و احتمال عملیاتی شدن طرح قطار شهری برای شهر جدید امیرکبیر ضعیف است و در صورت تحقق این مهم اولویت با شهر مهاجران است.
مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران اظهار داشت: برنامهریزی ساخت شهر مهاجران در ابتدای دهه ۷۰ در وسعت یک هزار و ۱۳۰ هکتار با جمعیت پذیری ۶۰ هزار نفر صورت گرفت اکنون این شهر ۲۵ هزار نفر جمعیت دارد.
کریمی عنوان کرد: برنامه ریزی برای ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح اقدام ملی مسکن در شهر مهاجران صورت گرفته و در حال حاضر ساخت ۵ هزار واحد مسکونی
در زمینی به وسعت حدود ۱۰۰ هکتار کلید خورده است.
وی با اشاره به اینکه مکانیابی شهر جدید امیرکبیر مربوط به سال ۱۳۷۱ است گفت: با مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی در سال ۸۸ ، برای جمعیتی حدود ۱۰۰ هزار نفر برنامه ریزی شد و اکنون جمعیت شهر جدید امیرکبیر ۲ هزار نفر است.
مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران گفت: علاوه بر ساخت مسکن، اجرای طرح های شهرسازی با تمام امکانات زیربنایی و روبنایی انجام گرفت و همه امکانات همچون مدرسه، درمانگاه، مسجد، فضای سبز با منابع مالی شرکت عمران شهرهای جدید ایجاد شد.
کریمی افزود: پکیج تصفیه خانه فاضلاب برای هفت هزار نفر جمعیت طراحی شده و آب شرب نیز برای ۲۰ هزار نفر تامین شده، یک مدرسه ساخته شده و یک مدرسه دیگر نیز در حال ساخت است و درمانگاه آن نیز تجهیز شده است و امید است با تعامل با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انسانی آن تامین شود.
وی ادامه داد: ۵۶۰ هکتار از اراضی شهر جدید امیر کبیر برای اجرای طرح گردشگری، گلخانه ای، ساخت فضای تجاری و خدماتی پیش بینی شده است.
مدیر عامل شرکت عمران شهرهای جدید امیر کبیر و مهاجران خاطر نشان کرد: زیرگذر منتهی به شهر امیرکبیر از سوی شرکت عمران ساخته شده که برای تجهیزات این زیرگذر، علائم ترافیکی و تابلو و روشنایی نیاز است پلیس راه و راهداری همکاری لازم را در جهت تامین آن داشته باشند.
نظر شما