تولید سخت‌ترین نوع کاتالیست‌های پالایشگاهی با دانش بومی در کشور رقم خورد

قزوین -ایرنا- معاون علمی و فناوری رئیس‌ جمهور گفت:تولید سخت‌ترین نوع کاتالیست‌های پالایشگاهی با دانش بومی در کشور رقم خورد که در رفع نیاز کشور به خارج بسیار موثر است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سورنا ستاری روز شنبه در آیین افتتاح یک واحد تولید کاتالیست و مواد اولیه مورد نیاز صنایع شوینده کشور و کاشی و سرامیک در شهرک صنعتی لیای استان قزوین، افزود: تولید این نوع کاتالیسها کاری سنگین بوده و یک دهه وقت برده و از نوع سخت ترین کاتالیست تولیدی است.
وی گفت: از مسایل مهم راه اندازی این واحد آن است که عمده خط تولید آن در داخل کشور تولید شده که بسیار ارزشمند است.
ستاری با تشکر از دید فنی و کارکنان فنی این شرکت، افزود: غبطه می خورم به اینکه کارآفرینان با راه اندازی واحدهای تولیدی برای جوانان اشتغالزایی می کنند و دولتی ها سعادت این حس را ندارند که چراغ خانه دیگران را روشن کنند و کارآفرین این مجموعه این کار را کرده است.
وی راه اندازی این خط تولید را کار تمیز، جمع جور و خوبی دانست و گفت: امیدواریم همچنان نوآوری این شرکت ادامه داشته باشد و امروز می خواهند پنج محصول جدید و نواورانه را شروع کنند که آرزوی توفیق برای این واحد داریم.
رییس مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری نیز در آیین افتتاح این واحد تولیدی، گفت: با توجه به شرایط کشور تصمیم گرفته شد در سال ۹۱ کشور به توان تولید کاتالیست‌ها برسد و به دنبال یک واحد تولیدی بودیم که توان مدیریت آن را داشته باشد.
سیروس وطن خواه گفت: شناسایی و مدیریت لازم در این خصوص صورت گرفت و در نهایت این شرکت برای تولید این محصول انتخاب شد.

تولید سخت‌ترین نوع کاتالیست‌های پالایشگاهی با دانش بومی در کشور رقم خورد

وی افزود: توان مالی، تولید و سرمایه گذاری در این شرکت قابل مشاهده بود و توان تحقق اهداف مدنظر را داشت که در نهایت به تولید محصول هدفگذاری شده رسید.
وطن خواه گفت: این شرکت واقعا دانش بنیان بوده و با دانش بومی برای رفع نیاز داخل تلاش کرده که باید از زحمات آن قدردان باشیم.
داود عابدی عاملی مدیرعامل این شرکت تولیدی نیز در این مراسم از همکاری های صورت گرفته قدردانی کرد و گفت: در طول عمر خود برای رفع نیازهای کشور تلاش کرده و با راه اندازی واحدهای تولیدی متعدد در مسیر اشتغالزایی و ایجاد رونق اقتصادی گام برداشته ایم.
به گفته وی ، کاتالیست‌های غیرهمگن در رشد صنایع پالایشگاهی و پتروشیمی بسیار اهمیت دارند و کاتالیست های همگن، امکان فرآیندهای سریعتر شیمیایی را به وجود می آورند.
عابدی عاملی، گفت:  مواد پایه کاتالیست ها شامل زئولیت و آلومینا و همچنین برخی پایه‌های آلی است.

وی افزود: کاتالیست‌های پایه زئولیتی و آلومینایی عمدتا در صنایع پالایشگاهی و محیط زیستی مصرف دارند و کاتالیست‌های با پایه آلی در صنایع پلیمری مصرف دارند و میزان رشد هر کدام از این صنایع، میزان نیاز به مواد پایه برای تولیدکنندگان کاتالیست را مشخص می‌کند.

بازدید و افتتاح طرح‌های استانی، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر قزوین، نشست با نخبگان و نشست با دانش بنیان‌های استان از جمله برنامه های معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در سفر به قزوین است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha