به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی روز پنجشنبه در نشست بررسی آثار طرحهای پیشنهادی مجلس بر ساختار حقوقی کشور که در دادگستری قزوین برگزار شد، افزود: قانون تسهیل در صدور مجوزها تصویب شد درحالیکه نمایندگان مجلس یک طرف این ماجرا بوده و نمایندگان مردم نیز هستند و باید به درخواست های آنها رسیدگی کنند.
وی گفت: وقتی گفته می شود حق الوکاله یک وکیل ۲۰۰ میلیون تا چند میلیارد تومان است باعث می شود تصوراتی در جامعه ایجاد شود و افراد زیادی متقاضی ورود به این حرفه شوند.
این مسوول قضایی افزود: یک وکیل در یک پرونده بیشتر از دوران خدمت ۳۰ ساله من دریافتی داشته و برخی دیگر در طول یکسال یک پرونده وکالت هم نداشته اند و نقص هایی در این زمینه وجود دارد.
وی افزود: به رغم تصور ایجاد شده در جامعه که وکلا وضعشان خیلی خوب است ولی بیکاری وکلا و درآمد پایین بسیاری از آنها بیان نشده است و شاید خواسته اند حرمت وکلا رعایت شود.
غضنفرآبادی گفت: درباره قانون نحوه استفاده از نماینده حقوقی در ادارات و سازمان ها که در مجلس مطرح شده مهمترین اقدام از حوزه خود وکلا باید صورت گیرد تا حقوق وکلا مورد توجه و مد نظر قرار گیرد.
غضنفرآبادی افزود: من یک قاضی هستم و از وکیل باسواد خوشم می آید که کمک کار قاضی در کشف حقیقت است.
وی گفت: کانون وکلای دادگستری باید تلاش بیشتری در این زمینه انجام داده و ابهامات را رفع کند و نمایندگان با دریافت اشکالات و ضعف ها حتما اقدام خواهند کرد.
این نماینده افزود: بهترین راه در این زمینه صحبت وکلا با نمایندگان است تا متوجه موضوع شوند و رای دهی دقیقی در مجلس داشته باشند.
وی گفت: کارشناسان حقوقی، پیگیری زیادی داشتند تا انحصار صدور مجوز وکالت را بشکنند و همیشه با اطلاعات غلط داده شده و جو ایجاد شده، اتفاقات خوبی نمی افتد.
غضنفرآبادی گفت: ما به دنبال این هستیم وکلایی که مشغول کار هستند بیکار نشوند چون برخی وکلا درآمد خوبی ندارند ولی جویی ایجاد شده که وکلا درآمد بالایی دارند.
قزوین -ایرنا- رییس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی گفت: قانون تسهیل در صدور مجوز وکالت نیازمند مفاهمه بیشتری است تا اشکالات و ضعفهای آن شناسایی و مرتفع شود.
نظر شما