علی تمنایی روز پنجشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: این استان از زمان شروع بکار دولت سیزدهم تاکنون مهد برگزاری فعالیتهای عظیم فرهنگی و هنری بوده است.
وی اظهار داشت: ازجمله این فعالیتها به برگزاری چهار برنامه شاخص شامل کنگره بینالمللی نهجالبلاغه، جشنواره نشریات مکتوب و الکترونیک با عنوان "رسانه مطالبه گر، اثر گرهگشا"، برگزاری نمایشگاه کتاب در ۲ سطح استانی و ملی و برگزاری همایش ملی حکیم نظامی گنجوی میتوان اشاره کرد.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان با اشاره به اینکه اصفهان مهد فرهنگ و تمدن ایران اسلامی در سالهای گذشته نامگرفته است، گفت: در یک سال اخیر برگزاری کنگرههایی همانند کنگره بینالمللی نهجالبلاغه در استان شکل گرفت.
به گفته وی این کنگره بینالمللی بنا به تأکید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بنا بر توانمندیهای بسیار بالای استان در زمینههای فرهنگ، هنر و دین و باهدف بهرهگیری از ظرفیتهای این رویداد برای فیلمسازی با رویکرد دینی و محتوای فرمایشان امیرالمؤمنین(ع) برگزار شد.
تمنایی افزود: در این کنگره بینالمللی بیش از ۲۳۰ مقاله و ۳۷ وبی نار و نشست تخصصی در هفت کمسیون توسط اندیشمندان داخلی و خارجی ارائه شد.
برگزاری جشنواره نشریات مکتوب و الکترونیک با عنوان "رسانه مطالبه گر، اثر گرهگشا"
سرپرست ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان همچنین برگزاری دوازدهمین جشنواره دوسالانه مطبوعات و نشریات الکترونیک استان اصفهان را یکی دیگر از اقدامات شاخص فرهنگی در یک سال گذشته برشمرد و گفت: این رویداد در دولت سیزدهم بهعنوان حامی اصلی مطالبه گری بهحق رسانههای داخلی برگزار شد.
وی افزود: در این رویداد فرهنگی ۵۷۲ اثر در قالبهای خبر، گزارش مکتوب و تصویری، تیتر، عکس، صفحهآرایی، مصاحبه، طنز مکتوب و کاریکاتور، مقاله، یادداشت، کلیپ و اینفوگرافیک شرکت داده شد و در پایان اثرات برگزیده معرفی و تقدیر شدند.
برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب در ۲ سطح استانی و ملی
تمنایی همچنین برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب در ۲ سطح استانی و ملی را از دیگر برنامههای فرهنگی استان در مدت یک سال گذشته عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰ برای نخستین بار دو نمایشگاه غیرحضوری کتاب در استان اصفهان برگزاری شد.
وی اظهار داشت: این رخداد مهم فرهنگی با حضور ۸۵۰ ناشر کشوری و با استقبال بالغبر ۷۰ درصدی شرکتکنندگان، بیش از یک میلیارد تومان فروش داشت و عملکرد درخشانی از خود برجا گذاشت.
برگزاری همایش ملی حکیم نظامی گنجوی
سرپرست ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان با اشاره به اینکه میراث ادب فارسی طی سالیان در قالب آثار گرانسنگی از شاعران بزرگ برجایمانده است گفت: ۲۲ اسفندماه سال گذشته همزمان با روز ملی حکیم نظامی گنجوی همایش بزرگداشت این شاعر نامی برگزار شد.
وی ادامه داد: در این همایش بیش از ۸۳ ویژهبرنامه بزرگداشت این شاعر برجسته با همکاری ادب دوستان در اکثر شهرستانهای استان برگزار شد که در کشور نمونه بود.
تمنایی در پایان با اشاره به توجه ویژه دولت به مقوله فرهنگ و هنر گفت: اولویت مهم در این ادارهکل پرداختن به توانمندیها و ظرفیتهای بالای هنرمندان این حوزه و ارتقای جایگاه فرهنگ و هنر استان است.
نظر شما