به گزارش ایرنا از میراث فرهنگی اردبیل، نگار سریعالاطلاق روز چهارشنبه گفت: از این پس در استان اردبیل بر این اساس اهلیتسنجی انجام میشود.
وی حفاظت و صیانت از بیتالمال و جلوگیری از تضییع حقوق دولت در فرآیند واگذاری اراضی و تسریع اجرای طرحهای گردشگری را از اهداف این طرح ذکر کرد.
او اظهار کرد: بر این اساس به منظور معرفی برای واگذاری اراضی ملی و معرفی برای تغییر کاربری در تاسیسات گردشگری توانمندیهای متقاضی در سه حوزه مالی، فنی و مدیریتی بررسی میشوند.
سریعالاطلاق ادامه داد: در فرآیند اهلیتسنجی سرمایهگذار براساس ضوابط ابلاغی، متقاضیانی که حداکثر ۶۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را کسب کنند حائز شرایط برای تشکیل پرونده خواهند بود.
اردبیل با حدود یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استانهای گیلان، زنجان و آذربایجانشرقی همسایه است و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه به شمار میرود.
پیش از شیوع ویروس کرونا ۳۲ واحد هتل، ۸۷ واحد هتل آپارتمان، ۹۸ واحد مهمانپذیر، سه واحد کمپینگ و ۲ مجتمع گردشگری در کنار ۲ واحد اقامتگاه بومگردی سالانه پذیرای هشت میلیون نفر گردشگر داخلی و افزون بر ۱.۶ میلیون گردشگر خارجی را در این استان میزبانی میکردند.
پل معلق مشگینشهر، کوه سبلان با ظرفیت کوهنوردی، وجود پیست اسکی آلوارس و سرعین به عنوان شهر چشمههای بهشتی از جاذبههای پر بازدید استان اردبیل است.
نظر شما