حسینی: مدیریت گذشته حضور دختران وزنه‌بردار در المپیک را جدی نگرفت

تهران- ایرنا- دارنده مدال برنز دسته ۸۱ کیلوگرم وزنه‌برداری زنان در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی گفت: ظرفیت کسب سهمیه بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو را داشتم، اما متاسفانه مدیریت پیشین این مساله را جدی نگرفت.

به گزارش ایرنا، تیم‌های ملی وزنه‌برداری مردان و زنان ایران در حالی به کار خود در پنجمین دوره بازی‌های کشورهای اسلامی پایان داد که در نهایت موفق به کسب ۲۷ مدال شامل ۹ طلا، ۶ نقره و ۱۲ برنز شد و الهام حسینی نماینده دسته ۸۱ کیلوگرم زنان ایران نیز با رکورد ۱۰۰ کیلوگرم در یک‌ضرب، ۱۲۳ کیلوگرم در دوضرب و ثبت رکورد مجموع ۲۲۳ کیلوگرم به عنوان نفر سوم رقابت، یک طلا (یک‌ضرب) و ۲ برنز (دوضرب و مجموع) گرفت تا نخستین مدال زرین تاریخ وزنه‌برداری ایران را به نام خود سند بزند.

سیده‌الهام حسینی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آنچه در بازی‌های کشورهای اسلامی در ترکیه رقم خورد که حاصل بیش از پنج سال تلاش من در رشته وزنه‌برداری بود. من از نخستین رکوردگیری وزنه‌برداری دختران در اردو حضور داشتم و در این چند سال تلاش داشتم تا بتوانم گامی موثر در وزنه‌برداری دختران بردارم. یکبار در مسابقات بین‌المللی ترکیه (رقابت‌های بین‌المللی وزنه‌برداری جام نعیم سلیمان اوغلو به عنوان بازی‌های گزینشی المپیک ۲۰۲۰ توکیو - آبان ۹۸)  موفق به کسب مدال برنز شدم. اما سطح آن رقابت‌ها قابل قیاس با مسابقات قهرمانی آسیا و کشورهای اسلامی نبود. در مسابقات قونیه اکثر رقیبان من حضور داشتند و با یک انتخاب خوب توانستم مدال طلای یک‌ضرب و ۲ برنز دوضرب و مجموع را کسب کنم. این نخستین مدال طلای تاریخ وزنه‌برداری زنان ایران در تمام رده‌های سنی بود. برخلاف تصور سطح این رقابت‌ها بالا بود و حریفانی خوبی داشتم.

حسینی: مدیریت گذشته حضور دختران وزنه‌بردار در المپیک را جدی نگرفت

وی ادامه داد: وزنه‌برداری زنان از مرحله تجربه‌وزی عبور کرده و به رقابت رسیده‌اند. در هر تورنمنتی که اعزام می‌شدیم هدف افزایش رکورد بود. اکنون به رکوردهای آسیایی نزدیک شدیم و توان رقابت برای کسب مدال در  آوردگاه‌های بزرگ را داریم. نباید این روند قطع شود بلکه نیاز به حمایت بیشتر است. تیم مدیریتی جدید توجه ویژه به وزنه‌برداری دختران دارند و این موجب خوشحالی است. در این مدت چند بار با سجاد انوشیروانی صحبت کردم و او حمایت کامل را از ما دارد. انوشیروانی نگاه جنسیتی و تبعیض‌آمیز ندارد و این برای دختران وزنه‌بردار بسیار خوب است.

نخستین مدال‌آور وزنه‌برداری زنان این را هم گفت:‌ سال گذشته و در مسابقات قهرمانی آسیا در ازبکستان تا یکقدمی مدال پیش رفتم اما متاسفانه نتوانستم وزنه آخرم را مهار کنم. تمام تلاشم این است که در صورت اعزام به مسابقات قهرمانی سال ۲۰۲۲ آسیا در بحرین بتوانم مدال آسیایی کسب کنم. البته این کار راحت نیست چون دسته‌های المپیکی تغییر کرده است و رقابت سخت است، رقابتی که باید برای آن نهایت آمادگی را داشت. اگر شرایط مانند مسابقات سال گذشته باشد با رکوردهای کنونی می‌توانم مدال نقره یا برنز قاره کهن را کسب کنم.

حسینی: مدیریت گذشته حضور دختران وزنه‌بردار در المپیک را جدی نگرفت

حسینی که هدف خود را کسب سهمیه المپیک پاریس اعلام می‌داند، گفت: رقابت‌های گزینشی المپیک ۲۰۲۴ پاریس از آذرماه شروع خواهد شد و باید در نخستین گام به مسابقات قهرمانی بزرگسالان جهان در کلمبیا اعزام شویم. این نخستین گزینشی المپیک ۲۰۲۴ پاریس است. رسیدن به آوردگاه پاریس کار راحتی نیست بلکه باید امتیازات لازم را کسب کنم و این نیاز به اعزام به تورنمنت‌های معتبر و تعریف شده دارد. در دوره گذشته کسب سهمیه جدی گرفته نشد و اگر من به یک یا ۲ مسابقه دیگر اعزام می‌شدم می‌توانستم سهمیه کسب کنم. زمانی که امتیاز رقبا را بررسی کردم متوجه شدم که فدراسیون وقت در اعزام‌ها و کسب سهمیه برای دختران جدی نبوده است.

مربیان زنان از دیگر مسایل مورد نظر الهام حسینی بود. وی در این خصوص گفت: در گذشته اکبر خورشیدی به عنوان مشاور فنی زحمات زیادی کشید و اکنون نیز کوروش باقری راهنمایی‌های لازم را انجام می‌دهد امیدوارم بتوانیم با استفاده از دانش آقای باقری گام بلندی برای موفقیت در تیم ملی وزنه‌برداری زنان برداریم. تیم جدید نگاه ویژه به ورزش زنان و وزنه‌برداری دارد و سرپرست فدراسیون نیز تمام تلاش خود را برای موفقیت آنان به کار گرفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha