به گزارش خبرنگار ایرنا علی آذرپیوند روز یکشنبه در نشست خبری با بیان اینکه نسبت موفقیت استارتاپ ها در کشور بین ۶ تا ۷ درصد است، افزود: روال بانک ها این است که تضمین های درست و حسابی از متقاضیان تسهیلات بگیرند ولی در حوزه های فعالیت های دانش بنیان و استارتاپ ها این موارد به سختی قابل ارائه است.
وی ادامه داد: به عنوان مثال بانک ها اعلام می کنند که برای دریافت تسهیلات ترازنامه ۶ ستونه سه ساله لازم است در حالی که شرکت های دانش بنیان و فناور تازه تاسیس بوده و برای ادامه کار نیازمند تسهیلات هستند.
آذرپیوند با بیان اینکه خیلی از شرکت های دانش بنیان و فناور در استان در مواجهه با شرایط بانک ها از گرفتن تسهیلات انصراف داده اند، اظهار داشت: حتی استاندار هم از این موضوع در یکی از جلسات ناراحت شد، البته این سخت گیری بانک ها فقط شامل استارتاپ ها نیست بلکه برخی واحدهای صنعت و معدن و کشاورزی هم با مشکلاتی مواجه هستند.
رییس پارک علم و فناوری استان زنجان از فعالیت ۸۰ شرکت دانش بنیان در این استان خبر داد و گفت: در زمان حاضر ۱۷ شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناروی استان مستقر هستند و زنجان از نظر تعداد شرکت ها با توجه به هزینه هایی که می شود، وضعیت خوبی دارد.
پارک علم و فناوری استان زنجان به حق خود نرسیده است
رییس پارک علم و فناوری استان زنجان به کاستی ها و مشکلات زیرساختی در این مجموعه اشاره کرد و گفت: این مجموعه هنوز ساختمان مناسبی در اختیار ندارد.
آذرپیوند به پیگیری برای تامین زمین برای پارک علم و فناوری استان و استقرار واحدهای دانش بنیان اشاره کرد و افزود: یک زمین ۱.۵ هکتاری و یک زمین ۱۶.۵ هکتاری قرار است در اختیار این مجموعه گذاشته شود که مجوز ماده ۲۳ زمین ۱.۵ هکتاری در آستانه صدور است.
نظر شما