۳۰ مرداد ۱۴۰۱، ۸:۱۲
کد خبرنگار: 2785
کد خبر: 84860393
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

یکهزار و ۱۷۶ پروانه بهره برداری بخش صنعت در زنجان معتبر هستند

زنجان - ایرنا - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان تعداد پروانه‌های بهره‌برداری دارای اعتبار کنونی استان را یک هزار و ۱۷۶ مورد عنوان کرد و گفت: این واحدها با سرمایه‌گذاری ۱۷ هزارو ۸۵۰ میلیارد تومان برای ۴۷ هزارو ۱۴۶ نفر اشتغال ایجاد کرده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ناصر فغفوری شامگاه شنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی توسعه استان تعداد پروانه‌های بهره‌برداری دارای اعتبار استان را یک هزار و ۱۷۶ مورد عنوان کرد و با ارائه گزارشی از وضعیت موجود طرح‌های سرمایه‌گذاری استان افزود: هم اکنون 2 هزارو ۳۲۵ جواز تاسیس و طرح توسعه با سرمایه‌گذاری ۷۹ هزارو ۸۰۰ میلیارد تومان برای اشتغال ۸۹ هزار نفر صادر شده است.

وی با بیان اینکه ۱۷ تا ۲۴ درصد جوازهای صادره در کشور به صدور پروانه های بهره برداری منتج می شود، اظهار داشت: این رقم در استان ۲۲ درصد است بنابراین جزو استان هایی هستیم که جواز با حساسیت خاصی صادر می شود.

این مسوول با اشاره به اینکه پایشی که برای واحدهای تولیدی انجام گرفته پروانه های بهره برداری فاقد امکانات به تدریج حذف و نسبت به سال های گذشته این مهم به روزتر شده است، گفت: بر این اساس سال گذشته ۱۸۱ پروانه بهره‌برداری برای واحدهای تولیدی و صنعتی در استان صادر شد که میزان سرمایه‌گذاری چهار هزارو ۷۱۴ میلیارد تومان با اشتغال چهار هزارو ۳۸۵ نفر بوده است.

فغفوری تعداد پروانه‌های بهره‌برداری صادر شده  همزمان با استقرار دولت سیزدهم تا پایان سال گذشته را ۱۲۷ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری ۲ هزارو ۱۵۷ میلیارد تومان با ۲ هزار و ۴۹۷ اشتغال عنوان کرد و گفت: ۱۸۱ واحد به بهره برداری رسیده است و ۱۲۷ واحد آن بعد از مرداد پارسال صادر شد.

وی با بیان اینکه در سه ماهه اول سال جاری حدود ۳۵ واحد صنعتی در استان توانستند نصب ماشین آلات انجام داده و به بهره برداری برسند، اظهار داشت: این تعداد واحد با سرمایه گذاری ۴۶۶ میلیارد تومان بوده و اشتغال ۳۴۶ نفر را به همراه داشته است.

فغفوری با ارائه گزارشی از وضعیت صنعتی استان نیز افزود: زنجان قطب صنعت سرب و روی کشور، پیشرو در تولید انواع ترانسفورماتورهای توزیع، فوق قدرت انواع کلیدهای فشار قوی و انواع سیم و کابل کشور محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه زنجان قطب ریسندگی و سایر منسوجات با تولید سه هزار تن نخ پنبه است، اضافه کرد: هم اکنون این استان قطب تولید مواد شوینده با تولید بیش از یک میلیون تن انواع شوینده مایع و پودر همچنین سایر محصولات سلولزی بهداشتی به شمار می‌رود.

فغفوری به وجود انواع معادن غنی از قبیل روی، سنگ آهن، سیلیس،  فلدسپات، خاک صنعتی و سنگ تزئینی که موجب ایجاد صنایع معدنی در استان شده اشاره کرد و افزود: برنامه‌ریزی و جهت‌گیری استان در راستای سرمایه‌گذاری و تکمیل زنجیره تولید است.

وی با اشاره به فعالیت پیمانکاران بزرگ در استان در حوزه مسکن خاطر نشان کرد: در ارائه تسهیلات به این حوزه می‌توان با برقراری ارتباط بین پیمانکار و زنجیره نهایی کمک‌ کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha