به گزارش خبرنگار ایرنا علیمحمد زنگانه روز شنبه در جلسه استانی ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در سالن شهید رجایی ساختمان استانداری اظهارداشت: آمار تعداد جان باختگان در مدت ۲.۵ سال از آغاز شیوع این ویروس در گلستان تا روز پنجشنبه به هزار و ۱۸۶ رسیده در حالی همه شهدای گلستان از ابتدای جنگ تحمیلی تاکنون حدود چهار هزار نفر شده و این نشان میدهد برای حفظ جان مردم باید اهمیت کار را درک کنیم.
وی بیان کرد: حضور در این عرصه، خطیر و بزرگ است و مسائل مبارزه با ویروس کرونا باید مورد توجه جدی و ویژه قرار بگیرد، زیرا هیچ تضمینی وجود ندارد که این ویروس در ادامه مسیر رفتارش باب میل ما باشد.
وی خاطرنشان کرد: ارتباط مستقیمی بین میزان واکسیناسیون با ابتلا و فوت ناشی از انتشار این ویروس وجود دارد که خوشبختانه در دزهای اول و دوم تاحدودی با اطلاعرسانیهای صورت گرفته، وضعیت خوب است و باید برای دزهای سوم و یادآور تولید محتوا بیشتری با همکاری و همفکری کمیتههای زیرمجموعه داشته باشیم و این آثار باید بر روی مسائل اصلی متمرکز باشد تا اثرگذاری بیشتر از خود نشان دهد.
استاندار گلستان گفت: آمارهای در شهرهایی که اقوام مختلف زندگی میکنند نشان میدهد که فرهنگ اقوام برای استقبال نکردن از واکسن زدن بهانه و راه فراری برای مدیران است در حالی که مدیران شهرهایی که استقبال از واکسن نداشتند از سایر شهرها الگوبرداری کنند.
واکسن کودکان و دانشآموزان جدی گرفته شود
زنگانه افزود: با توجه به نزدیک شدن به بازگشایی مدارس باید مساله واکسیناسیون کودکان و دانشآموزان را که در جلسات گذشته بر آن تاکید شده جدی بگیریم و در آستانه بازگشایی نگران پایین بودن آمارها نباشیم و از سوی دیگر مدیران و روسای ۱۰ دانشگاه استان با توجه به بازگشایی کلاسها از مهر ماه و همچنین برگزاری کلاسهای کارگاهی باید در جلسات ستاد حضور داشته باشند و برای مباحث واکسیناسیون برنامهریزی کنند.
وی ادامه داد: متولیان امر واکسیناسیون باید برای هفته آینده گزارشی از انجام این کار در مراکز تجمیعی همچون پادگانها و فرمانداران نیز باید گزارشهای مقایسهای در حوزه تزریق واکسن به ویژه در نوبتهای سوم و چهارم ارائه دهند.
اصناف در دزهای اول تا سوم از متوسط اعلام شده حدود ۱۰ درصد عقبتر هستند
وی تصریح کرد: اصناف باید مساله کیوآرکد (QR) را جدی بگیرند و به آمار حدود ۲۰ درصدی که با همین میزان هم رده دوم کشور هستیم، اکتفا نکنند زیرا اصناف در دزهای اول تا سوم از متوسط اعلام شده حدود ۱۰ درصد عقبتر هستند.
استاندار گلستان گفت: داشتن QR کد تنها برای ۳۸ درصد واحدهای تحت پوشش میراث فرهنگی از میان ۷۸۴ واحد در مدت ۲.۵ سال گذشته تاکنون پذیرفته نیست و همه واحدهای تحت پوشش این نهاد و واحدهای تحت پوشش اصناف باید به ترتیب در مدت حداکثر یک ماه و سه ماه آینده این کد را دریافت کنند.
زنگانه یادآور شد: همچنین گرفتن این کد در حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی با آمار ۷.۲ درصد از ۷۷۰ واحد زیرمجموعه این اداره کل اصلا قابل قبول نیست و این آمار در یک ماه آینده باید به شاخص در نظر گرفته شده برسد و به جهاد کشاورزی هم فرصت دو ماهه در این حوزه داده شود.
وی افزود: دستگاههایی مانند شهرکهای صنعتی، فنی و حرفهای، ورزش و جوانان و نیز ارتباطات و فناوری مهلت یک ماهه دارند تا در خصوص QR کد زیرمجموعههای خود اقدام ویژه انجام دهند.
وی اضافه کرد: در خصوص واکسن باید اقدام جهادی انجام شود و از همه ظرفیتهای قرارگاه شهید سلیمانی مانند سپاه، بسیج و هلال احمر با رویکرد و اولویت تزریق واکسن، استفاده کنیم و در دو هفته آینده گزارش و جمعبندی ارائه شود.
نظر شما