۸۲ درصد واحدهای تولیدی شهرک‌های صنعتی استان اردبیل فعال و نیمه فعال است

اردبیل- ایرنا- مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل گفت: هم اکنون ۸۲ درصد واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرک‌ها فعال و نیمه فعال بوده و احیای بقیه واحدها نیز در دستور کار قرار گرفته است.

محمد اهلی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تنها ۱۸ درصد واحد های تولیدی و صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان اردبیل غیرفعال است که از این تعداد هم۱۰ درصد قابل احیا است.

وی تعداد کل واحدهای تولیدی و صنعتی واقع در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان اردبیل را ۱۳۰۰ واحد اعلام کرد و گفت: سرمایه گذاری بخش خصوصی در این شهرک‌ها با اعمال مشوق‌های لازم افزایش یافته بطوریکه در شهرک صنعتی شماره یک اردبیل زمینی برای واگذاری به بخش خصوصی وجود ندارد.

اهلی با اشاره به دلایل غیرفعال ماندن برخی از واحدهای تولیدی و صنعتی افزود: عمده مشکلات واحدهای تولیدی در بخش مدیریتی و خارج از اراده صاحبان صنایع است که در بخش مدیریتی، مشکلاتی از قبیل معضلات حقوقی و نبود آموزش در زمینه‌های مختلف مدیریتی، مهارتی و کارآفرینی زمینه‌ساز رکود یا تعطیلی این نوع واحدهای تولیدی شده است.

وی اظهار کرد: نبود نقدینگی و سرمایه در گردش، وجود مشکلات بیمه‌ای، مالیاتی، دستمزد، نوسانات ارزی و تأمین مواد اولیه از دیگر مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی فعال و غیرفعال استان است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل افزود: این شرکت در حوزه رفع مشکلات مرتبط با حوزه مدیریتی و کارآفرینی تلاش می‌کند و با برگزاری دوره‌های آموزشی متنوع، برگزاری تورهای صنعتی، بازدید از نمایشگاه‌های داخلی و خارجی و سایر برنامه‌های حمایتی که به‌صورت رایگان به واحدهای تولیدی ارائه می‌شود، زمینه توانمندی و ارتقای دانش این نوع واحدها را فراهم کند.

اهلی ادامه داد: استان اردبیل ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی دارد که از این تعداد ۱۷ شهرک و ناحیه صنعتی در حال بهره برداری و واگذاری زمین است و عملیات آماده‌سازی زمین برای واگذاری به سرمایه گذاران در ۳ ناحیه صنعتی موران، انگوت و اصلاندوز آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل با بیان اینکه سال گذشته ۳۳  واحد صنعتی استان از رکود خارج شد، افزود: یکی از مهمترین برنامه‌های این شرکت، احیای واحدهای راکد وغیرفعال با استفاده از ظرفیت‌های موجود و بازگشت آنها به چرخه تولید است.

اهلی بیان کرد: در کلینیک‌های کسب و کار که متشکل از کارشناسان و مشاوران کاربلد استان هستند، مشکلات واحدهای تولیدی به صورت میدانی احصا و آسیب شناسی شده و راهکارهای مناسب برای رفع موانع و مشکلات آنان ارائه می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل با بیان اینکه حجم سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در شهرک‌های صنعتی این استان در بخش‌های مختلف افزایش یافته است، افزود: در چند سال اخیر، حجم ورود سرمایه‌گذاران به شهرک‌های صنعتی افزایش چشمگیری داشته و این شرکت تلاش کرده با برنامه‌ریزی و اجرای پروژه‌های عمرانی متنوع، زیرساخت‌های لازم را برای سرمایه‌گذاران فراهم کند.

وی اظهار کرد: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، شرکت شهرک‌های صنعتی اردبیل در سال گذشته در اکثر شاخص‌های ابلاغی جزو استان‌های موفق و برتر بوده است.

اهلی نمونه این موفقیت را کسب رتبه برتر شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل در حوزه تامین اعتبارات عمرانی در میان ۳۱ استان کشور برشمرد و گفت: در کنار این رتبه برتر، شرکت شهرک‌های صنعتی اردبیل در سایر شاخص‌ها نیز از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار بوده است.

وی شهرک‌های صنعتی را اصلی‌ترین ابزار توسعه و اولین محل ورود سرمایه‌گذاران به استان دانست که نقش محوری و اساسی در توسعه صنعت دارند و افزود: با استفاده از نقاط قوت و تجربیات سال‌های گذشته و تقویت نقاط ضعف تلاش خواهیم کرد تا در سال جاری هم در تحقق شاخص‌های در نظر گرفته شده موفق‌تر عمل کنیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل گفت: تامین زیرساخت‌ها در شهرک‌های صنعتی از مهمترین رسالت‌های این شرکت برای حمایت از واحدهای تولیدی است و بر این اساس مشکلات زیرساختی شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل برطرف می‌شود.

وی ادامه داد: طی چند سال گذشته اعتبارات بسیار خوبی برای توسعه شهرک‌های صنعتی استان اردبیل هزینه شده است که عمده این اعتبارات از محل منابع داخلی و ملی بوده است.

اهلی گفت: به طور حتم با تامین این اعتبارات و اجرای پروژه‌های عمرانی وضعیت زیرساخت‌ شهرک‌های صنعتی استان نسبت به سال‌های گذشته بهتر خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha