ولی الله زمانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان محصول استراتژیک خارجی در قالب ۱۹۵ محموله از طریق حمل و نقل ریلی و جادهای وارد و در مراکز ذخیره سازی ملکی و نگهداری و استفاده خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: واردات گندم خارجی با هدف مخلوط کردن با گندم داخلی انجام میشود چرا که این محصول استراتژیک به لحاظ کیفیت مطلوب تر است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: حدود ۲۰ درصد گندم خارجی و ۸۰ درصد گندم داخلی به کارخانه های آردسازی تخصیص داده میشود.
به گفته زمانی، این روند با نظارت واحد کنترل کیفی ادامه می یابد و آرد با کیفیت به واحدهای نانوایی در سطح استان زنجان توزیع خواهد شد.
وی یادآوری کرد: با توجه به ارتقای کیفیت آردهای تولیدی به دنبال آن پخت نان مطلوبتر به مصرف کنندگان در استان زنجان، واردات محصول گندم خارجی تا پایان سالجاری ادامه دارد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: سال گذشته بیش از ۱۵ هزارو ۵۶۲ تن گندم خارجی با استفاده از حمل و نقل ریلی و جادهای برای ذخیره سازی و استفاده در تولید آرد کارخانه های آردسازی وارد استان شد.
به گزارش ایرنا، استان زنجان ۶ کارخانه آرد سازی دارد که آرد تولیدی در این مراکز به وسیله شرکتهای حمل و نقل میان بیش از یک هزارو ۶۰۰ نانوایی در سطح شهرها و روستاهای استان توزیع میشود.
نظر شما