نقی سیاهکالی مرادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: براساس اسناد بالادستی، رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش از جایگاه مهمی برخوردار هستند و برای تأمین نیازهای بازار کار توجه به این رشتهها اهمیت زیادی دارد.
وی با اشاره به سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی اظهار داشت: یکی از راههای رسیدن به توسعه، ایجاد اشتغال پایدار است و با تربیت هنرجویان ماهر در هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش میتوانیم اشتغال پایدار را در جامعه ایجاد کنیم.
سیاهکالی مرادی تصریح کرد: تجهیز هنرستانها و گرایش دانش آموزان به سمت و سوی شاخههای فنی حرفهای و کار و دانش از اهداف و سیاستهای مهم تبیین شده وزارت آموزش و پرورش در سالهای اخیر بوده که اقدامات قابل توجهی در این مسیر انجام شده است.
این مسوول تاکید کرد: کیفیتبخشی به آموزشهای مهارتی در هنرستانها با هدف متناسبسازی آموزشها با نیاز بازار کار و ایجاد اشتغال پایدار برای هنرجویان مدنظر است، برای همین موضوع امسال اعتبارات خوبی در نظر گرفته شده است.
وی یاد آور شد: هزینه این تجهیزات در راستای توسعه کمی و کیفی آموزشهای هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش از محل بودجه سنواتی و فروش ۲ درصد گاز سال ۱۴۰۰ و همچنین طرح تملک و داراییهای سرمایهای تحت عنوان اعتبار تجهیزات هنرستانها تامین شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین ادامه داد: هم اکنون ۴۱ درصد دانش آموزان در سطح استان در رشته فنی حرفهای و کار و دانش مشغول به تحصیل هستند و این تعداد در ۸۰۰ کارگاه آموزشی، مهارتهای لازم را فرا میگیرند.
وی با بیان اینکه مهارت آموزی در هنرستانها اولویت اصلی آموزش است، افزود: مجهز بودن هنرستانهای فنی و حرفهای و کاردانش، مهمترین عامل بهرهمندی دانشآموزان از آموزش و پرورش بر مبنای سند تحول بنیادین به شمار میرود و همین منظور تجهیزات مورد نیاز را در زمینههای صنعت، خدمات، کشاورزی و هنر، تهیه و در اختیار هنرستانها قرار می دهیم.
استان قزوین دارای ۲۵۳ هزار دانش آموز در مقاطع محتلف تحصیلی است.
نظر شما