به گزارش ایرنا سعید طالبیپور روز دوشنبه با اشاره به ظرفیت بالای گردشگری در روستاهای این استان گردشگری را امکانی جدید برای درآمدزایی در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد دانست.
وی اظهار داشت: طبیعت بکر و دستنخورده بسیاری از روستاها ظرفیت مناسبی برای جذب گردشگران بهویژه گردشگران خارجی است و از طرفی ارائه محصولات محلی، ارگانیک و سالم به گردشگران، سبب بهبود وضعیت اقتصاد روستاییان میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: «بیش از ۱۴ روستای هدف گردشگری و صنایعدستی در این استان شناساییشده و آماده حمایت از سرمایهگذاران برای توسعه زیرساختها در این روستاها خواهیم بود.»
طالبیپور افزود: روستاهای مارین، کریک، طسوج، کاکان، الگن، کوخدان و ده شیخ از جمله روستاهای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد است.
وی تصریح کرد: احیای خانههای قدیمی و احداث اقامتگاههای بومگردی از مهمترین راهبردهای دولت برای رونق گردشگری در این روستاهاست.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تاکنون سرمایهگذاری در حوزه گردشگری در برخی از روستاهای کهگیلویه و بویراحمد از جمله ده شیخ و کریک بسیار سودآور بوده است.
گردشگری روستایی شاخه ای از گردشگری است که از سال ۱۹۴۵ و با شروع روشهای آسان حملونقل در جهان مورد توجه قرار گرفته است و گردشگری طبیعی،گردشگری کشاورزی و اکوتوریسم از انواع گردشگری در روستاهاست.
این استان در جنوب غرب ایران به دلیل اقلیم چهار فصل، وجود کوهساران، طبیعت بکر،هوای پاک و آبشار و چشمه سارها ،ظرفیت های خوبی برای توسعه گردشگری روستایی دارد.
ثبت ۱۴ منطقه نمونه گردشگری و ۱۱ روستای هدف گردشگری شاهدی بر ظرفیت های بی بدیل گردشگری روستایی در این خطه است.
وجود یک هزار و ۷۵۰ روستا با صدها جاذبه چون بافتهای تاریخی، جاذبههای طبیعی و آب و هوای متنوع، بستر مناسبی را برای فعالیت سرمایه گذاران بخش خصوصی فراهم کرده است.
نظر شما