مجید احمدی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اکنون بیش از ۱۰۰ دستگاه کمباین کار برداشت جو را در این شهرستان بر عهده دارند و به طور متوسط در هر هکتار یکهزار و ۵۰۰ کیلوگرم محصول برداشت میشود.
به گفته وی گروههای برداشت محصول متشکل از کارشناسان مجرب مستقر در مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی این شهرستان بر کار برداشت و تنظیم کمباینها نظارت دارند تا این محصول با بیشترین بهرهوری برداشت شود.
وی اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۹ درصد برداشت غلات این شهرستان به صورت کاملاً مکانیزه انجام و در آغاز روز بهمنظور جلوگیری از انتشار بیماری گیاهی کلیه کمباینها ضدعفونی میشود.
احمدی اظهار داشت: به واسطه هماهنگیهای انجام شده با شرکت پخش فرآوردههای نفتی نیز سوخت مورد نیاز کمباینها به موقع تأمین میشود تا برداشت به سرعت انجام شود.
به گزارش ایرنا از هشترود به عنوان انبار غله آذربایجانشرقی یاد شده و سالانه حجم قابل توجهی از گندم استان از مزارع این شهرستان برداشت میشود.
اقتصاد هشترود نیز بر مبنای فعالیتهای کشاورزی استوار است و در این شهرستان سالانه حدود ۲۳۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و باغی تولید میشود که عمده محصول تولیدی آن گندم است.
این شهرستان با وسعت یکهزار و ۹۹۰ کیلومترمربع، در ۱۲۰ کیلومتری تبریز واقع شده و از شمال با بستان آباد، از شرق با میانه، از غرب با مراغه و از جنوب با چاراویماق همجوار است.
نظر شما