عادل نصیرزاده، معاون ابتدایی آموزش و پرورش مراغه روز شنبه در شورای آموزش و پرورش این شهرستان بیان کرد: با هدف جذب حداکثری، کلاسهای مجازی برای دانشآموزان پیشدبستانی در برخی از روستاها تشکیل شد و ۳۰ نفر از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان به صورت داوطلبانه و جهادی در زمینه تدریس به این دانشآموزان با آموزش و پرورش همکاری کردند.
وی با بیان اینکه جذب بازماندگان از تحصیل در جهت رسیدن به عدالت آموزشی ضروری است، اضافه کرد: پوشش تحصیلی در مقطع ابتدایی شهرستان نیز به ۹۹.۵ درصد رسیده و در مجموع ۲۷۸ بازمانده از تحصیل وجود داشت که تکبهتک به دنبال آنان رفتهایم.
وی ادامه داد: در مرحله نخست ۱۲۳ نفر از این تعداد شناسایی و جذب شدند اما برای جذب بقیه افراد، محدودیتهایی چون معلولیت شدید، ابتلا به بیماری صعبالعلاج و مهاجرت وجود داشت.
قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر در مراغه بهزودی تشکیل میشود
«نصیرزاده» که مسئولیت قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر در مراغه را به تازگی بر عهده گرفته است، بیان کرد: این قرارگاه در مراغه به زودی و با دستور روز جاری رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان آغاز بکار میکند و جذب بازماندگان از تحصیل نیز از محورهای آن به شمار میرود.
وی بیان کرد: شناسایی و اولویتبندی نیازهای مناطق هدف در حوزه نیروی انسانی، کلاس درس، ارتقای کیفیت فرآیند تعلیم و تربیت، تجهیزات اولیه آموزش و پرورش و ارایه برنامه سالانه برای رفع نیازها و کمبودها از اهداف شکلگیری این قرارگاه جهادی است.
وی از دیگر اهداف تشکیل قرارگاه به شناسایی و بکارگیری ظرفیتهای دولتی و غیردولتی، مردمی، خیریه و گروههای جهادی جهت دسترسی جامعه هدف به آموزش و پرورش رایگان و باکیفیت و رفع محرومیتها و کاستیها با اولویت مناطق روستایی و حاشیه شهر اشاره کرد.
به گزارش ایرنا شورای آموزش و پرورش مراغه امروز، شنبه به ریاست فرماندار و با دو دستور جلسه شامل «تعیین میزان کمکسرانه برای مدارس هیئت امنایی» و همچنین «تشکیل قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر» تشکیل شد و علاوه بر معرفی این قرارگاه و ساختار آن، اعضا با افزایش ۲۵ درصدی کمکسرانه مدارس هیئت امنایی و بزرگسالان موافقت کردند.
نظر شما