به گزارش ایرنا، محدثه وحیدی مهر روز پنجشنبه در نشست خبری اولین نمایشگاه فرهنگ ایران زمین در کیش اظهار داشت: کشورهای حاضر در این نمایشگاه شامل ۱۰ عضو اکو ( ایران، پاکستان، ترکیه، افغانستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان و جمهوری آذربایجان) روسیه و عمان است.
وی با بیان اینکه مهمترین هدف از برپایی این نمایشگاه حمایت از هنرمندان و نمایش توانمندی های فرهنگی اقوام ایران در جامعه جهانی است افزود: تا کنون ۶۰ مجموعه فعال استان های کشور در حوزه صنایع دستی، ۱۱ انتشاراتی، ۱۱ آژانس گردشگری داخلی و خارجی، هشت هتل، ۴۰ شرکت استارتاپی، ۲ دانشگاه و ۶ موزه خصوصی و یک موزه دانشگاهی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده اند.
وحیدی مهر یادآور شد: همچنین در این نمایشگاه علاوه بر دعوت از کشورهای ختلف دنیا برای بازدید از آن، برای کشورهای عضو اکو و روسیه و عمان نیز غرفه های جداگانه ای به منظور افزایش تعاملات فرهنگی با جمهوری اسلامی و معرفی هنرمندان نیز تعبیه شده است.
وی یادآور شد: در این نمایشگاه همه حوزه های فرهنگ ایران زمین در بخش های مختلف از جمله پوشاک، صنایع دستی، هنرهای سنتی، موسیقی، هنرهای تجسمی، کتاب و انتسارات، گردشگری و جاذبه های غذایی نقاط مختلف کشور به نمایش گذاشته خواهد شد.
معاون فناوری پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی کشور نیز در این جلسه گفت: طی یک دهه گذشته در راستای سوق دادن حوزه های فرهنگی و هنری کشور به سمت درآمد زایی و اتکای غیر نفتی اقدامات مختلفی انجام شده است.
ابراهیم نبییونی با بیان اینکه رقابت بین استارتاپهای فرهنگی-گردشگری یکی از اهداف این نمایشگاه است افزود: این پارک به عنوان یکی از تخصصی ترین پارک های کشور برای تجاری سازی محصولات این استارتاپ ها در این نمایشگاه مشارکت دارد.
مدیر بازاریابی و تبلیغات گردشگری منطقه آزاد کیش نیز در این جلسه از تدوین تقویم دقیق رویدادهای نیمه دوم سال برای توسعه رونق گردشگری جزیره خبر داد و افزود: در هر ماه میزبانی از ۲ نمایشگاه ملی و بین المللی در جزیره برنامه ریزی شده است.
سید یکه دهقان افزد این نمایشگاه ها می تواند در کنار اجرای برنامه های مناسبتی و رویدادهایمرتبط با جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ گام های مثبتی در رونق گردشگری ایجاد کند.
نخستین دوره نمایشگاه فرهنگ ایران زمین از ۱۴ تا ۱۷ شهریور ۱۴۰۱ در محل نمایشگاه بینالمللی کیش با همکاری پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی برگزار می شود.
معرفی اقلیم، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، خدمات و تجهیزات هتلی، مد و پوشاک اقوام ایرانی، خوراکیهای محلی، گردشگری و تجارت الکترونیک E-commerce و برگزاری دورهها و کارگاه های تخصصی در حوزه فرهنگ، گردشگری و راهکارهای توسعه بازار، کافه سرمایه (مکانی برای ملاقات غرفهداران با سرمایهگذاران برای توسعه محصولات)، رقابت بین استارتاپهای فرهنگی-گردشگری با همکاری صندوق شکوفایی و نوآوری ریاستجمهوری از جمله محورها، برنامهها و رویدادهای این نمایشگاه است.
برگزارکنندگان این سالانه در تلاش هستند تا زمینه حضور مهمانان ویژه و مقامات رسمی در حوزه گردشگری و فرهنگ، و شرکتهای مرتبط از کشورهای منطقه را فراهم کنند.
نظر شما