کرونا در هرمزگان باز هم قربانی گرفت

بندرعباس - ایرنا - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از مرگ دو فرد مبتلا به کرونا در این استان طی شبانه روز گذشته خبر داد.

دکتر فاطمه نوروزیان چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: فوتی‌های شبانه روز گذشته یک بانوی ۶۷ ساله از بندرعباس و یک آقای ۶۶ ساله از بندرلنگه بودند.

وی افزود: با ثبت دو مورد فوتی جدید، آمار قربانیان کرونا در هرمزگان به ۲ هزار و ۶۳۸ نفر رسید.

نوروزیان با بیان اینکه همچنان شاهد سیر صعودی کرونا در هرمزگان هستیم، خاطرنشان کرد: طی شبانه روز گذشته ۱۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری و مجموع بستری های کووید ۱۹ در استان به ۴۸ نفر رسید که وضعیت ۱۸ نفر از آنها وخیم گزارش شده و در بخش مراقبت های ویژه تحت نظر هستند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان شمار مبتلایان کرونا در استان را ۲ هزار و ۳۷۸ نفر اعلام کرد و گفت: از این شمار ۲ هزار و ۳۳۱ نفر در قرنطینه خانگی بوده و وضعیت آنها به صورت مستمر توسط کارشناسان بهداشتی رصد می شود.

نوروزیان با تاکید بر رعایت هر چه بیشتر پروتکل‌های بهداشتی به ویژه تکمیل واکسیناسیون و استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی، خاطرنشان کرد: متاسفانه آمارهای مقایسه ای نشان از گذر هرمزگان از پیک هفتم کرونا ندارد و ما در شاخص های بستری و فوتی شاهد افزایش هستیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان داشت: در مقایسه دو هفته اخیر، شاخص مراجعه سرپایی به مراکز خدمات جامع سلامت ۱۶ درصد و شاخص شناسایی موارد مثبت ۲۸ درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: اما این دو کاهش نشان دهنده گذر از قله پیک کرونا در هرمزگان نیست، زیرا بسیاری از افراد با توجه به اطلاع رسانی های انجام شده و با آگاهی از علایم کرونا، دیگر اقدام به مراجعه به مراکز جامع خدمات سلامت برای انجام تست نمی کنند و تنها در صورت بدحال شدن به این مراکز مراجعه دارند.

به گفته نوروزیان آمار بستری های کرونا در هرمزگان در مقایسه دو هفته اخیر ۱۲ درصد و تعداد فوتی ها نیز دو برابر افزایش داشته است که این آمارها خود موید وضعیت صعودی کرونا در استان است.

این مقام مسوول بیان داشت: با توجه به این شرایط از همه شهروندان خواستاریم تا در اسرع وقت نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود اقدام کنند زیرا که در بررسی های به عمل آمده مشخص شده که ۷۰ درصد فوتی های جدید کرونا در هرمزگان واکسیناسیون انجام نداده بودند و ۳۰ درصد مابقی نیز تک دز و یا دو دز بودند که مدت زمان زیادی از واکسیناسیون آنها گذشته بود.