علیرضا رحیمی روز سه شنبه در دیدار با شهردار قم، افزود: امسال ۲۰ هزار دانشآموز به مدارس استان ورود می کنند و کمتر از ۱۰ هزار نفر فارغالتحصیل میشوند.
مدیرکل آموزشوپرورش قم با اشاره به افزایش سالانه تعداد دانشآموزان استان، گفت: اگر هرسال ۴۰ مدرسه در قم احداث شود میتوان وضع موجود را حفظ کرد در غیر این صورت شرایط تراکم دانشآموزی در مدارس روند فزایندهای خواهد داشت.
وی اظهار کرد: در سطح استان قم فقط سه هنرستان فنی و حرفهای به معنای واقعی هنرستان با داشتن تجهیزات و امکانات در حد قابلقبول وجود دارد.
رحیمی با هشدار نسبت به کاهش دانشآموزان رشتههای فنی و حرفهای در قم به خاطر ضعف در زیرساختها، بیان داشت: تا سال ۹۰ پوشش رشتههای فنی و حرفهای قم ۵۰ درصد بود که هماکنون به دلیل فقر امکانات و تجهیزات پوشش رشتههای فنی و حرفهای به کمتر از ۳۸ درصد رسیده است.
وی اضافه کرد: مجمع خیرین مدرسهساز قم تا پایان سال جاری ۴۳۰ میلیارد تومان پروژه در سطح استان اجرا خواهد کرد.
مدیرکل آموزشوپرورش قم بابیان اینکه وضعیت حال آموزشوپرورش شاخص و معیار آینده کشور است، تصریح کرد: هماکنون کمبود مدرسه در قم احساس میشود و شرایط مطلوبی در برخی محلات وجود ندارد.
رحیمی یادآور شد: محدوده بلوار الغدیر، شهرک قدس، انسجام و بلوار ۱۵ خرداد بحرانیترین مناطق قم ازنظر کمبود مراکز آموزشی است.
مدیرکل آموزشوپرورش قم افزود: برای اینکه مدارس بتوانند هزینههای جاری خود را تامین کنند لازم است تا با مولدسازی بخشی از فضای مدارس، هزینههای عمومی تامین شود.
نظر شما