به گزارش روز دوشنبه ایرنا، از پایگاه اطلاع رسانی نماینده ولی فقیه در لرستان در پیام حجتالاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی آمده است: هفدهم مرداد ماه سالروز عروج خبرنگار شهید محمود صارمی و روز خبرنگار، فرصتی است، برای تجلیل از مقام خبرنگاران و فعالان عرصه خبر و اطلاع رسانی و پاسداشت حرمت حقگویی و حقیقت نمایی و یادی از تمامی خبرنگاران شهید و ایثارگری که همچون راویان حادثه کربلا در طول تاریخ پرشکوه ایران اسلامی، لحظه به لحظه حماسه های غرورآفرین این مرزوبوم را روایت و بازتاب کردند.
وی افزود: بیتردید نگارش وقایع و انتقال اخبار و ارزشهای جامعه به مردم و نیز نسلهای آینده به عنوان پشتیبانان قوی و مستحکم برای انقلاب اسلامی، مرهون تلاشگران عرصه خبر و اطلاعرسانی است که با هوشمندی حقایق را منتشر میکنند و با انعکاس خدمات نظام، مردم را برای مشارکت در توسعه ملی و فعالیت در عرصههای علمی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی توانمند می سازند؛ و همچنین کاستی ها را بر پایه عدل و انصاف به دور از حب و بغض به اطلاع مسوولان و سازمان های مربوطه می رسانند.
نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: اینجانب ضمن آرزوی قبولی عزاداری و توسل های مردم شریف، ولایی و عاشقان و دلسوختگان آقا ابا عبدالله الحسین (ع) استان لرستان و یاران باوفایشان در دهه اول محرم، یـاد و خاطره شهـدای عرصه رسانه بویژه شهید محمود صارمی، را گرامی میدارم و با تقدیر از مجاهدت ، شجاعت، زحمات و همراهی تمامی دست اندرکاران حوزه خبر و خبررسانی، توفیق روز افزون را برای همه تلاش گران این عرصه از درگاه خداوند متعال درخواست می نمایم.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سال ۱۳۷۷ شهید محمود صارمی از خبرنگاران خدوم و صدیق خبرگزاری جمهوری اسلامی که به عنوان نماینده خبرگزاری در دفتر این بنگاه خبری در شهر مزارشریف کشور افغانستان مشغول فعالیت بود که با حمله گروهک تروریستی طالبان شربت شهادت را نوشید و شورای فرهنگ عمومی ۱۷ مرداد ماه را از سال ۱۳۷۸ (یک سال بعد از شهادت محمود صارمی) به یاد این شهید بزرگوار روز خبرنگار نامید.
شهید محمود صارمی ۷ خرداد ماه ۱۳۴۷ در شهرستان بروجرد دیده به جهان گشود. در سال ۱۳۶۴ در رشته جغرافیای دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی پذیرفته شد. پس از گذراندن چند ترم راهی جبهه شد و به مدت ۱۷ ماه به مبارزه با دشمنان بعثی پرداخت. وی پس از اتمام تحصیلات در سال ۱۳۷۰ همکاری خود را با سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی آغاز کرد و در ۱۹ فروردین ماه ۱۳۷۱ به استخدام ایرنا درآمد. شهید صارمی در سال ۱۳۷۱ همزمان با ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، ازدواج کرد و در سال ۱۳۷۵ به عنوان مسئول دفتر ایرنا در شهر مزار شریف افعانستان منصوب شد.
وی پس از دو سال تلاش در امر خبر رسانی رویدادهای افغانستان در ۱۷ مرداد ۱۳۷۷ همراه با دیپلماتهای سفارت جمهوری اسلامی ایران به دست نیروهای طالبان به اسارت گرفته شد و در نهایت مظلومیت در مزار شریف افغانستان به شهادت رسید.
نظر شما