به گزارش ایرنا، مسعود علیلو روز شنبه در یک نشست خبری گفت: تخریب این تعداد حصارکشی در راستای صیانت از حقوق شهروندان و جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز، با حکم قضائی و همکاری معاونت خدمات شهری، اجرای احکام منطقه و نیروی انتظامی، انجام شد.
وی اظهار کرد: جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز موضوع مهمی است و با توجه به اینکه این نوع ساخت و سازها فاقد اصول شهرسازی بوده و تعرض به معابر عمومی را در پی دارد، با جدیت این مهم را پیگیری و با آن برخورد می کنیم.
به گزارش ایرنا، طرح احداث «پارک بزرگ» تبریز در منتهی الیه شمال غرب تبریز در سال ۱۳۵۰ تصویب شده و قرار بود این پارک در مساحت ۸۸۰ هکتار احداث و به «پارک بزرگ خاورمیانه» تبدیل شود؛ پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در سال ۱۳۷۰، طرح احداث این پارک مطرح و مقرر شد، سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تبریز، احداث آن را بر عهده بگیرد؛ در اوایل سال ۱۳۸۰ فازهای اول و دوم این طرح در روبروی فرودگاه تبریز و در سمت کارخانه شیر پگاه احداث شد.
پارک بزرگ ( حکم آباد) در صورت تکمیل و بهرهبرداری، ریه تنفسی شهر تبریز بوده و از مناطق جذب گردشگران داخلی و خارجی در آینده خواهد بود؛ ۲ رودخانه مهران رود و تلخه رود از وسط این پارک عبور میکنند.
این پارک دارای امکاناتی همچون پیستهای اتومبیل سواری، اسبسواری و دوچرخه سواری، دریاچههای قایق رانی، رستورانهای متعدد، سالنهای سرپوشیده تفریحی، شهربازی و هتل ۵ ستاره خواهد بود.
طبق اعلام شهرداری تبریز، این پروژه در ۲ فاز اجرا میشود که فاز نخست آن در کاربریهای تفریحی و ورزشی و فاز دوم آن شامل مجموعه گردشگری، تفریحی و تجاری است؛ برای اجرای این پارک یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از سوی شهرداری تبریز اعتبار تخصیص یافته است.
آسفالتریزی ۶ هزار و ۵۰۰ تنی در تبریز
در هفتهای که گذشت، شهرداری تبریز با توزیع ۶ هزار و ۵۰۰ تن آسفالت اساسی و لکهگیری در نقاط مختلف شهر، ساماندهی معابر شهر را که یکی از مطالبات جدی شهروندان و از اولویتهای مدیریت شهری است، ادامه داد.
آسفالت شهری و مناسبسازی مسیرهای تردد، دغدغهای به قدمت شهرنشینی و احداث اولین جادههای حمل و نقل در دنیاست که تقریبا در همه جای دنیا اولویت اول مدیریت شهری محسوب میشود؛ مناسبسازی مسیر و آسفالتریزی اصولی برای تردد شهروندان بدون کوچکترین ناراحتی و نارضایتی، کمترین مطالبه شهروندان از شهرداری و مدیران آن است.
شهرداری تبریز نیز به همین سبب و در راستای ارج نهادن به خواستههای بهحق شهروندان، این روزها که فصل کاری منطقه آذربایجان در جریان است، با آسفالتریزیهای گسترده اقدام به بهسازی معابر برای تردد آسانتر شهروندان و افزایش رضایتمندی عمومی کرده است.
حالا مناطق دهگانه شهرداری تبریز هم به تکاپو افتادهاند و از آسفالتریزیهای اساسی معابر گرفته تا آسفالت کوچهها و لکهگیری معابر مربوط به مناطق خود را به طور جدی در دست اجرا دارند.
نظر شما