به گزارش ایرنا از ایراسین، ناصر تقیزاده مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در نشست خبری در مورد راه حل شرکت صنعتی و معدنی چادرملو برای قطعی برق صنایع در تابستان، اظهار کرد: برنامهای که این شرکت تنظیم کرده، واقعبینانه است و همین برنامه باعث میشود به سهامدار امید واهی داده نشود. سال گذشته نیز طبق همین روال عمل کردیم، البته در سال گذشته ۱۵۰ هزار تن تولید شمش را از دست دادیم اما میزان تولید بالاتر از ظرفیت اسمی بود.
وی ادامه داد: گزارشهایی که شرکت به بورس ارائه میکند نیز با در نظر گرفتن قطعیهای احتمالی برق است.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در ادامه با بیان اینکه میزان معادن این شرکت تا ۲۰ سال آینده کفاف میدهد، گفت: در حال حاضر مشکلی در زمینه معادن وجود ندارد. اخیرا هشت دستگاه حفاری برای عمق زیاد نیز خریداری کردهایم و میتوان گفت انقلابی در ذخایر شرکت در حال رخ دادن است.
تقیزاده با تاکید بر اینکه شرکت چادرملو وظیفهای برای ترغیب سهامدار برای خرید سهام ندارد، عنوان کرد: این کار بر عهده مالک آن شرکت است، وظیفه ما اکتشاف، تولید، کاهش هزینه، افزایش سود و اجرای پروژههای جدید است نه دخالت در بازار سرمایه.
برنامه شرکت برای مقابله با قطعی برق
وی در مورد برنامههای این شرکت برای مقابله با قطعی برق اظهار کرد: شرکت ساخت دو نیروگاه ۵۴۶ مگاواتی و یک نیروگاه ۱۲۰ واتی خورشیدی را آغاز کرده است. باید به سمت تجهیز زیرساختها حرکت کنیم و دولت در این راستا کاملا به جا یارانهها را حذف میکند.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ادامه داد: ساخت همه زیرساختها لزوما وظیفه دولت نیست، اگر یارانه برداشته شود تولید برق برای ما میصرفد.
دولت میادین گازی را به فولادیها بفروشد
تقیزاده در مورد تامین گاز نیز خاطرنشان کرد: دولت میتواند میادین گازی را به فولادیها بفروشد تا برای نیاز خود بهرهبرداری کنند. در این راستا یکی از شرکتهای فولادی مذاکره را با دولت آغاز کرده است.
وی در ادامه در مورد عرضه محصولات در بورس کالا تصریح کرد: عرضه محصولات در بورس کالا به شفافیت کمک میکند. البته همه محصولات را نمیتوان در بورس کالا عرضه کرد. مخصوصا وقتی قراردادهای بلندمدت بسته میشود. البته عرضه در بورس زمانی مطلوب است که اجازه رقابت در بورس داده شود و دخالتی صورت نگیرد.
آماده جذب سرمایههای سرگردان بورس کالا هستیم
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با اشاره به برگزاری مجمع این شرکت در هفته آینده، گفت: باید ۱۰ درصد سود تقسیم کرد زیرا چهار میلیارد یورو طرح توسعه داریم که اگر سهامداران تحمل کنند سالیانه پنج میلیارد دلار سود میدهند. قسمتی از این چهار میلیارد یورو از محل سود و قسمتی از منابع بانکی است. برای این منظور پیشنهاد میشود شرکتهای عام پروژه در بازار سرمایه برای جذب نقدینگیهای سرگردان مردم تاسیس شود.
نظر شما