زیست عفیفانه دختران، دشمن را ناامید می‌کند

تهران- ایرنا- مدیر تعاملات اداره امور خانواده ستاد امر به معروف گفت: زیست عفیفانه دختران این مرز و بوم دشمنان را ناامید می‌کند.

هر ساله در دهه محرم به عنوان دهه احیای امر به معروف و نهی از منکر، برنامه هایی در سطح کشور اجرا می شود و هر یک از این روزها با عناوینی نام گذاری شده است. شعار اصلی این دهه «ملت حسینی؛ مطالبه‌گری آگاهانه، تبیین مجاهدانه» است و شعار امروز که سومین روز از ماه محرم را پشت سر می گذاریم، دختران مکتبی، زیست عفیفانه نام دارد. در همین راستا با مدیر تعاملات اداره امور خانواده و عفاف و حجاب ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت و گویی کوتاه داشتیم.

صدیقه صنعتگر به خبرنگار معارف ایرنا اظهار داشت: مکتب در اینجا منظور مکتب حسینی و مکتب زینبی است و هر دو یک مکتب محسوب می شود. چون سخن از جایگاه انسانی زن مطرح است و باید اعتراف کنیم تفاوتی میان جایگاه زن و مردم وجود ندارد و حضرت زینب (س) سفیر پیام قیام امام حسین (ع) بود. 

وی افزود: این موضوع به معنای آن نیست که به جایگاه زن توجه نکنیم. در اینجا باید به دو ساحت زن توجه شود که یکی جایگاه مادری و همسری و دیگری جایگاه انسانی زن است و خدا اینگونه تقدیر کرده که زن در عین سلامت جسمی و روانی نیازمند حریم است و به همین دلیل به مردان گفته شده که غیرت داشته باشند.

این پژوهشگر مذهبی با اشاره به حادثه عاشورا گفت: تا زمانی که امام حسین (ع) زنده بود، کوچکترین تعرضی به حریم آل الله صورت نگرفت و غیرت مردانه سیدالشهدا (ع) اجازه نداد تا کسی متعرض زنان شود و آن حضرت هنگامی که دید دشمن قصد جسارت به خیمه ها را دارد، فرمود اگر دین ندارید، حداقل آزاده باشید. 

صنعتگر افزود: اراده الهی بر این قرار گرفت که پس از حادثه عاشورا، پرچم نهضت حسینی به دست حضرت زینب بیافتد. در حقیقت زینب کبری حامی امام زمان خود شدند، که به اراده الهی بیمار بودند. علم، تقوا و صلایت حضرت زینب در بارگاه یزید چنان تاثیرگذار بود که قدرت پوشالی یزید فرو ریخت و حتی یزید گفت که قصد او کشتن امام حسین (ع) نبود. 

وی ادامه داد: ما و نهادهای فرهنگی وظیفه داریم به دختران پاک و عفیف این سرزمین یادآوری کنیم که آنچه دشمن را ناامید می کند، زیست عفیفانه است و همانگونه که رهبر معظم انقلاب در سخنان اخیر خود تاکید کردند، یکی از بزرگترین ضربه های زن ایرانی به تمدن غرب جایی بود که خلاف سخن غرب عمل کرد. چون دنیای غرب ادعای حمایت از زنان ایران را دارد ولی در عمل به گونه ای دیگر عمل می کنند.

این کارشناس حوزه خانواده، غیرت را دور نگه داشتن غیر، از حریم یار معنا کرد و گفت: مردان وظیفه دارند بنا بر مصالح استحکام خانواده با عشق و محبت از این حریم مراقبت کنند و این عشق و محبت باعث قوام خانواده می شود. زنان نیز در همه میدان ها وارد عرصه شده و با سربلندی و حجاب اسلامی یعنی در زیست عفیفانه، جایگاه خود را به جهانیان نشان می دهند. 

وی وظیفه نهادهای فرهنگی را در این زمینه، آموزش و روشنگری در عرصه عفاف و حجاب دانست و اضافه کرد: عدم شناخت ما از احکام دینی باعث می شود تا دچار بحران دینی شویم. شهید مطهری در کتاب آزادی معنوی بر این نکته تاکید دارد که در گذشته به انسانیت زن توهین شده و او را شهروند درجه دو می دانستند؛ بعد از انقلاب فرانسه به جنسیت زن توهین شد و امروز نیز با توجه به جاذبه های جنسی، زنان از هویت زنانه خود دور شده و به هویت سوزی رسیده اند. 

صنعتگر تاکید کرد: اگر دختران در بستر زیست عفیفانه زندگی کنند، می توانند به جایگاه حقیقی انسانی خود برسند و هویت زنانه خود را از دست نخواهند داد. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha