به گزارش ایرنا، « علی حجرگشت » روز شنبه در نشست فرهنگیان استان البرز در عزادار حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و یاران با وفایش افزود: منش سیدالشهدا علیه السلام و یارانش در برخورد با دشمن و مراقبت از جز به جز دستورات اسلام نمونه های بی نظیر از التزام عملی به تعالیم حیات بخش این دین کامل است.
وی بیان داشت: نماز روز عاشورا جلوه ای دیگر از قیام سیدالشهدا علیه السلام است و وظیفه پیامبری خواهر ایشان، زینب (س) ظرفیتی فاخر از مسوولیت پذیری زن مسلمان را به همگان یادآوری می کند.
وی خاطرنشان کرد: به راستی که قیام کربلا مکتبی انسان ساز که ارادت و رهروی آن، انسان را به سر منزل مقصود راهنمایی می کند و به همین دلیل محرم را زنده نگه می داریم که راه را گم نکنیم و به بیراهه نیفتیم.
حجرگشت یادآور شد: شیعیان هر ساله دهه اولِ این ماه را برای امام حسین(ع) و یارانش سوگواری میکنند که در برخی از مناطق عزاداری آنها تا اربعین شهادت امام حسین(ع) (بیستم ماه صفر) به مدت ۵۰ روز ادامه دارد.
وی تصریح کرد: ترسیم صحیح قیام عاشورا و آرمانهای حضرت سیدالشهدا(ع) و یاران باوفایش هدف اصلی برپایی آیینهای عزاداری در ماه محرم باشد.
وی با بیان اینکه خمیر مایه نهضت عاشورا آمیختگی با عشق، آگاهی و بصیرت، ظلم ستیزی و ولایتپذیری دارد و تار و پود این نهضت عظیم با سیاست علوی و فاطمی عجین است، اضافه کرد: هر جلوه از واقعه عاشورا کلاس درس بزرگ آموزشی و تربیتی است و باید با راهبری درست آیین های سوگ، زمینه انتقال مفاهیم ناب و ارزشهای انسانی و اسلامی را به اقشار مختلف مردم از جمله دانش آموزان بیشتر فراهم کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش البرز ادامه داد: ماه محرم ماه بیداری امت اسلام و آشنایی با فرهنگ ناب اسلام است و باید در کنار عزاداری برای سالار شهیدان، هدف آن بزرگوار از قیام خونین کربلا در جامعه تبیین شود.
وی افزود: قیام عاشورای حسینی به یک نیم روز خلاصه نمی شود، این واقعه حماسه حسینی است که اساس آن امر به معروف و نهی از منکر است.
حجرگشت تاکید کرد: فلسفه قیام و واقعه عاشورای حسینی ، اصلاح امور، احیاء سیره و سنت پیامبر(ع) و امیرالمومنین (ع) بود و امروز دانش آموزان در این مسیر جایگاه ویژه ای دارند.
استان البرز ۲۶ هزار فرهنگی شاغل دارد.
نظر شما