حجتالاسلام والمسلمین ولیالله روان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بیشترین نیازهای اجتماعی روز ازدواج ، اشتغال ، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و نیز تحصیل ، مسکن جوانان و خانوادههای محروم است که به واقفان نیک اندیش می توانند هنگام وقف اموال خود به این نیازها توجه کنند.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی ادارهکل اوقاف و امور خیریه اصفهان افزود: واقفان میتوانند پیش از اقدام برای اجرای نیت خود به کارشناسان ادارهکل اوقاف برای معرفی نیازهای جامعه برای وقف مراجعه و اجر عمل نیک خود را در جامعه صدچندان کنند.
وی اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۹ وقف جدید در سامانه جامع موقوفات و بقاع متبرکه استان به ثبت رسیده که بیشترین فراوانی به لحاظ تعداد موقوفات مربوط به شهرستان اصفهان با چهار مورد وقف است.
حجتالاسلام روان عمده نیات واقفان را در حوزه های مذهبی، اجتماعی، فرهنگی، قرآنی و تعزیه داری اهل بیت (ع) برشمرد و گفت: امسال سه وقف در شهرستان فریدن، ۲ مورد در اردستان، ۲ مورد در تیران وکرون و در شهرهای آران و بیدگل، خمینی شهر، سمیرم، شهرضا، فلاورجان، کاشان لنجان و نایین هر کدام یک مورد وقف جدید در سامانه جامع موقوفات استان به ثبت رسیده است.
وی، سنت الهی و نهاد مقدس وقف را یک ظرفیت بزرگ در حوزه اقتصاد اسلامی برشمرد که همواره میتواند در کنار فعالیت سایر بخشها به توسعه و پیشبرد اهداف کشور کمک کند.
معاون امور فرهنگی و اجتماعی ادارهکل اوقاف و امور خیریه اصفهان همچنین با اشاره به موضوع وقف مشارکتی گفت: از این مقوله میتوان به عنوان یکی از ظرفیتهای رفع نیازهای روز جامعه و شتاب در توسعه استان بهره برد.
وی وقف مشارکتی را اقدام نیک و خداپسندانهای دانست که براساس آن همه افراد جامعه با توان مالی متوسط رو به پایین میتوانند در راستای محرومیت زدایی و تامین بخشی از نیازهای روز جامعه شرکت کنند.
به گزارش ایرنا، در استان اصفهان ۷۱۸ باب امامزاده و ۱۵ هزار و ۲۰۰ موقوفه وجود دارد که از این تعداد پنج هزار و ۳۱۶ مسجد، ۹۸۰ حسینیه، حدود ۱۵۰ حوزه علمیه و مابقی موقوفات منفعتی است که این موقوفات حدود ۴۵ هزار رقبه را شامل میشود.
نظر شما