ستار رحمنی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تا ۱۸ تیرماه امسال کشاورزانی که محصول استراتژیک خود را تحویل سیلوهای استان زنجان داده بودند یکهزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از مطالبات آنها توسط بانک کشاورزی پرداخت شد.
وی خاطرنشان کرد: روند پرداخت بهای خرید تضمینی گندم به کشاورزان در دست انجام است و باقی مانده مطالبات گندمکاران در روزهای آینده به حساب آنان واریز خواهد شد.
مدیر فنی و سرپرست کمیته خرید گندم و دانه های روغنی اداره غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: کشاورزان پس از تحویل گندم به مراکز خرید و ثبت اسناد مربوطه فایل پرداخت وجه را به بانک کشاورزی ارسال کنند تا پس از طی مرحل اداری به حساب کشاورزان واریز شود.
رحمنی اظهارداشت: هم اکنون ۳۰ مرکز در سطح استان زنجان فعال و آماده تحویل گندم از کشاورزان است.
وی اضافه کرد: کشاورزان می توانند با ارائه کپی کارت ملی و شماره حساب بانک کشاورزی و ثبت در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی، جهت تحویل گندم خود به مراکز مشخص شده مراجعه کنند.
به گفته مدیر فنی و سرپرست کمیته خرید گندم و دانه های روغنی اداره غله و خدمات بازرگانی استان زنجان، بر اساس اعلام بخشنامه وزارت جهاد کشاورزی، قیمت خرید تضمینی گندم در سال زراعی جاری از کشاورزان به ازای هر کیلوگرم گندم معمولی و دو روم به ترتیب ۱۰۵ هزار ریال و ۱۹۲ هزار ریال تعیین و مبلغ ۱۰هزار ریال نیز جایزه تحویل گندم به دولت به ازای هر کیلوگرم، به این مبلغ اضافه شده است.
رحمنی یادآوری کرد: جهاد کشاورزی متولی تولید این محصول استراتژیک محسوب می شود، این اداره نیز مسئول خرید و تعاون روستایی مباشر خرید و راهداری و حمل و نقل جادهای استان نیز متولی حمل در خرید تضمینی گندم است.
به گزارش ایرنا، سال گذشته در سطح استان زنجان ۷۲ هزارو ۹۶ تن، سال ۱۳۹۹ حدود ۳۵۰ هزار تن گندم، سال ۹۸ در استان زنجان ۲۴۹ هزار تن گندم به ارزش چهار هزارو ۳۴۶ میلیارد ریال خریداری شد.
در سال ۹۷ رکورد خرید گندم در استان زنجان با خرید ۴۵۵ هزار تن از این محصول شکسته شد.
زنجان سال ۹۵ در تولید گندم رتبه هشتم و در ذخیره سازی این محصول راهبردی نیز جزو استان های رده بالای کشوری بود.
نظر شما