به گزارش ایرنا، این مراسم به همت حوزه هنری به مناسبت سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد و روز کرمانشاه با روایتگری فرماندهان و یادگاران هشت سال دفاع مقدس، در سینما آزادی کرمانشاه برگزار شد.
رئیس حوزه هنری استان کرمانشاه گفت: این مراسم باهدف تجلیل از رشادتهای شهدا و ایثارگران بیسیمچی با حضور خانوادههای معزز شهدای گرانقدر گردان لیلهالقدر، جمعی از پیشکسوتان عرصه ایثار و شهامت و مردم شریف کرمانشاه برگزار شد.
«افشین آزادی» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مراسم علیمحمد زاده، مجتبی واعظی، محمد طالبی و تنی چند از رزمندگان بیسیمچی دفاع مقدس به بیان خاطرات جنگ تحمیلی پرداختند.
وی با اشاره به تولیدات مختلف هنری با محوریت بیسیمچیها یادآور شد: در این برنامه علاوه بر روایتگری راویان بخشهای متنوعی مانند: قطعه موسیقی با عنوان یاور فرماندهها، نمایش صحنهای تئاتر با عنوان بیسیمچی، نماهنگ تولیدی با موضوع شهدای بیسیمچی، رونمایی از نماهنگ سلام فرمانده با گویش کُردی و... اجرا شد.
آزادی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری به جمعآوری و افزودن بر سرمایه خاطرات جنگ، خاطرنشان کرد: یکی از اولویتهای اصلی حوزه هنری، ضبط و جمعآوری خاطرات ایثارگران و یادگاران هشت سال دفاع مقدس است که درنهایت به تولید و انتشار آثار و تولیدات ارزشمند فرهنگی ختم میشود.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.
بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلعالفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.
نظر شما