توسعه کمی بخش کشاورزی، خط قرمز برنامه‌های تحولی یزد نوین است

یزد _ ایرنا _رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد گفت: توسعه کمی بخش کشاورزی خط قرمز برنامه‌های تحولی یزد نوین بوده و کشت‌های جایگزین به عنوان یک تحول اساسی و اثربخش در استان مطرح است.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی این سازمان مجید دهقانی زاده در شانزدهمین نشست مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت استان با اشاره به ۲۳ پروژه تحولی در بخش کشاورزی یزد نوین، یادآور شد: توسعه کیفی بخش کشاورزی با تاکید بر دانش بومی، ارتقای سطح فن‌آوری و توسعه زنجیره‌های ارزش از اهداف بنیادین برنامه تحولی یزد نوین در بخش کشاورزی است.

دهقانی‌زاده با ابراز خرسندی از اینکه در استان  بخش کشاورزی علی‌رغم تمام تنگناها و محرومیت‎های استان در حوزه منابع طبیعی با داشتن حداقل‌های منابع آبی پیشرو است خاطرنشان کرد: اصالت کشاورزی استان مبتنی بر بهره‌وری نسبی بالا در مقایسه با سایر مناطق کشور است.

وی با بیان اینکه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود در این بخش به خوبی از سوی بهره‌برداران، سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان مدنظر و امیدوار کننده است گفت: با توجه به محدودیت‌های پیش رو، توسعه کمی بخش کشاورزی خط قرمز برنامه‌های تحولی یزد نوین بوده و کشت‌های جایگزین به عنوان یک تحول اساسی و اثربخش در استان مطرح است.

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان یزد با تاکید بر اینکه استان توسعه کمی کشاورزی ندارد و به سمت توسعه کشاورزی کیفی مبتنی بر حداکثرسازی بهره‌وری و استفاده از منابع و عوامل و ایجاد ارزش افزوده قدم برمی‌دارد، افزود: باید بخش کشاورزی استان را در کشور به عنوان بخشی پیشرو در حوزه‌های اقتصادی و ایجاد ارزش افزوده و بهینه‌سازی مصرف منابع به عنوان الگویی برای سایر استان‌ها معرفی کنیم.

 دهقانی‌زاده تصریح کرد: این بدان مفهوم است که افزایش سهم استان در بخش کشاورزی به معنای توسعه سطح زیر کشت در یزد نیست و این به مفهوم بهره‌برداری از روش‌های ارتقای بهره‌وری و استفاده درست از منابع و حرکت به سمت فعالیت‌ها و کشت‎های مزیت‌دار با ارزش افزوده بالاتری است.
به گفته رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد اصلاح نژادی، به زراعی و حرکت به سمت کشت‌های با ارزش افزوده بالا و توسعه ارزش افزوده در قالب محصولات مزیت‌دار در بخش کشاورزی در استان مطرح بود که پروژه‌های یزد نوین نیز بر همین اساس تدوین شده است.

دهقانی‌زاده با ابراز امیدواری از هم‌افزایی همه دست‌اندرکاران این بخش، گفت: با پشتیبانی دستگاه‌های ذیربط در بخش کشاورزی می‌توان اقدامات خوب و ارزنده‌ای در حوزه کشاورزی استان داشته و نتایج اثر گذار آن را در سبد غذایی، کمک به ایجاد اشتغال و بهره‌برداری در مناطق محروم و حاشیه‌ای شهرها و روستاها شاهد باشیم.

وی حفظ کشاورزی را حفظ حیات استان ذکر کرد که باید در ذیل برنامه‌های استان دیده و پیگیری شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha