۹۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور به قزوین در آینده نزدیک محقق می‌شود

قزوین - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین گفت: ۹۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور به قزوین به منظور اجرای پروژه های عمرانی در آینده نزدیک محقق و جذب خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی رجحانی روز سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه پیرامون عملکرد حوزه معاونت امور عمرانی استانداری قزوین اظهار داشت: اصولا اجرای پروژه های عمرانی براساس نوع و عملکرد آنها به سه دسته توسعه ای، بهبود فرآیندی و سنواتی با اولویت درجه بندی تقسیم بندی می شوند و این اولویت به خاطر آن است که مدیریت استان بتواند برای اجرا و تکمیل آنها به شکل مناسب اقدام کند.

وی با بیان اینکه طی هفت ماه گذشته محور کاری معاونت عمرانی استانداری قزوین تلاش برای حل و فصل مسایل و مشکلات حوزه های عمرانی در استان بوده است، تصریح کرد: این به آن معنی است که هر یک از پروژه هایی که می تواند اثربخشی بیشتری را داشته و برای مردم امیدآفرین باشد، تمرکز لازم برای پایان و بهره برداری آن صورت پذیرد.

رجحانی خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین اقدامات ما استفاده بهینه به منظور تخصیص اعتبارات سفر رییس جمهور که در نظام توزیع منابع کشور نیز از اولویت های بالاتری نسبت به بودجه استانی برخوردار می باشد، بود که ضمن طرح خواسته و نیازهای خود موفق به تخصیص ۱۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به اضافه ۲۵۰ میلیون یورو از محل اعتبارات ارزی شدیم و این در حالی بود که اعتبارات سال گذشته استان حدود یک هزار و ۴۰۰ میلیارد بود که در نهایت ۹۰۰ میلیارد تومان آن در پایان تخصیص یافت.

پیگیری تکمیل بیش از ۱۰۰ پروژه عمرانی استان قزوین با اعتبارات سفر رییس جمهور

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین با اشاره به پیگیری تکمیل و اختصاص اعتبار به بیش از ۱۰۰ پروژه عمرانی استان در سفر رییس جمهور، خاطرنشان کرد: خوشبختانه دولت برای پیشبرد طرح های یاد شده اعتبارات مناسبی را اختصاص داد.

وی ادامه داد: این میزان اعتبار برای طرح های حوزه راه و مسیرهای شریانی استان یک هزار و ۷۷۵ میلیارد تومان، طرح های درمانی یک هزار و ۴۳۳ میلیارد تومان، حوزه آب ۲ هزار و ۷۹۱ میلیارد تومان، پروژه های مختلف روستایی ۸۸۸ میلیارد تومان، کشاورزی ۷۰۲ میلیارد تومان، ریلی ۴۵ میلیارد تومان، مخابرات ۶۰ میلیارد تومان، پروژه های صنعتی ۳۱۰ میلیارد تومان، انرژی ۲۵۰ میلیارد تومان، پروژه ملی چشمه نور ۲۵۰ میلیارد تومان، زیرساخت های حوزه ورزش ۲۱۶ و برای حوزه گردشگری نیز ۱۵۰ میلیارد تومان بوده است.

بهره برداری از فاز نخست بزرگراه قزوین - الموت تنکابن تا پایان امسال 

رجحانی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اجرای پروژه ملی بزرگراهی قزوین - الموت - تنکابن، اظهار داشت: این پروژه ملی که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری در سال ۸۲ نیز بوده و از اولویت های عمرانی استان نیز محسوب می شود، به علت کمبود اعتبارات ملی از سرعت مناسبی برخوردار نبوده اما در سفر اخیر رییس جمهور ۳۵۰ میلیارد تومان به آن اختصاص یافت که امیدواریم با تخصیص کامل این میزان اعتبار، تا پایان امسال شاهد بهره برداری از فاز نخست آن به طول ۶۲ کیلومتر باشیم.

وی ادامه داد: در خصوص پروژه راه قزوین - کلاچای نیز باید گفت که این طرح در حوزه استان گیلان با مشکلات زیست محیطی دست به گریبان بوده اما با تخصیص اعتبار ۸۰ میلیارد تومانی سفر رییس جمهور بخش نخست پروژه به طول ۹ کیلومتر در مسیر ابتدایی آن امسال مورد بهره برداری قرار می گیرد.

این مسوول عمرانی در خصوص باغستان سنتی قزوین نیز گفت: باغستان قزوین به عنوان یک میراث ماندگار برای ما از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و باید تحت هر شرایط حفظ شود اما مشکل اساسی در راستای اقتصادی کردن این محل، مشکل نظام حکمرانی آن توسط دستگاه های مختلف از جمله خود باغداران بوده که نظام تصمیم گیری در آن را به شدت کند کرده است.

وی با بیان اینکه خواسته های متعددی از سوی این حوزه مطرح است، افزود: ضمن تمرکز مدیریت صحیح و اصلاح نظام حکمرانی باغستان، مساله اشتغالزایی آن نیز که زمانی خود مولد و تولید کننده بوده نیز باید مرتفع شود که این مشکل نیز با ایجاد تحول کشاورزی و رویکرد مکملی آن، این حوزه را می تواند اقتصادی کرد.

بررسی ساختمان های ناایمن و رفع مشکل تعاونی های مسکن قزوین ادامه دارد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین در ادامه گفت: برای بررسی و اقدامات لازم در خصوص ساختمان های ناایمن قزوین نیز باید اظهار داشت که برای این موضوع کارگروه ویژه ای با ۲ هدف پیشگیری از بروز حوادث و نیز اقدام برای رفع معضلات موجود تشکیل شده تا جایی که بخش عمده ای از این نوع ساختمان ها شناسایی شده اند و تیم های کارشناسی با اولویت بندی های خود، اقدامات لازم در این زمینه را به عمل خواهند آورد.

رجحانی با اشاره به مشکلات تعاونی های مسکن نیز گفت: با دستور استاندار قزوین، از بهمن ماه گذشته کارگروه ویژه ای در این رابطه تشکیل شده و با اولویت بندی صورت گرفته مناطقی چون شهرک اندیشه، باورس، تعاونی فرهنگیان، اسماعیل آباد و عظیمیه در دستور کار قرار گرفته و راهکارهای آن نیز در دست بررسی می باشد.

وی اظهار داشت: متاسفانه برخی از تعاونی های مسکن یاد شده مانند ارتش با وجود موافقت های صورت گرفته در خصوص اراضی معوض، به دلیل اینکه بخش اندکی از اعضا در این زمینه موافقت ندارند  باعث شده تا نتیجه گیری های لازم در این زمینه به عمل نیاید.

شرکت شهرک صنعتی متقاضی سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی تاکستان 

رجحانی  با اشاره به اینکه مصوبه منطقه ویژه اقتصادی تاکستان در دولت گذشته اخذ شده است، گفت: باید متولی این طرح با اولویت بخش خصوصی تعیین و کار به افرادی که اهلیت سرمایه گذاری لازم را داشته باشند، واگذار می شد اما متاسفانه در حال حاضر هیچ سرمایه گذاری حاضر به سرمایه گذاری در این رابطه نشده و به همین لحاظ شرکت شهرک های صنعتی پیشنهاد خود را در این زمینه ارایه کرده و موافقت هایی هم در این رابطه صورت گرفته شده است.

این مسوول عمرانی خاطر نشان کرد: در خصوص طرح هاب لجستیک استان نیز باید اذعان داشت که یکی از پروژه های مهم عمراین استان است و برای جانمایی آن نیز سه مکان پیشنهاد شده که امیدواریم با تصمیم نهایی صورت گرفته، عملیات اجرایی آن آغاز شود.

مدیریت شهری قزوین در قالب راهبرد کلان مدیریت استان گام بردارد

رجحانی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به بافت فرسوده شهر قزوین، اظهار داشت: متاسفانه علی رغم وجود برخی مناطق از جمله امامزاده حسین (ع) و هادی آباد و اقدامات صورت گرفته، دچار معضل مدیریتی در این بخش هستیم که امیدواریم با ایجاد شرکت پروژه، ساماندهی این حوزه از سرعت قابل قبول برخوردار شود.

وی با بیان اینکه مدیریت شهر قزوین باید در قالب راهبرد کلان همگام با مدیریت استان باشد، گفت: با تصمیمات هیجانی و شتاب زده مثل مسایل مربوط به باغستان نمی توان کارها را پیش برد و این در حالی است که استان آمادگی هر گونه همکاری را در این زمینه است و در این رابطه نیازمند تعاریف مجدد برخی از پروژه های شهری هستیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha