به گزارش خبرنگار ایرنا، مسول انجمن موسیقی استان بوشهر در این آیین با اشاره به اینکه این استان پایگاه موسیقی آوایی در سطح کشور است، گفت: شروه، شوخی پذیر نیست و رسیدن به بافت تحریر آن کار بسیار دشواری است که حیدر احمدی توانسته است با هنر خود اثر فاخری را خلق کند.
حماسه حق پرست افزود: احمدی معتقد است شروه مصیبت خوانی نیست و تمام تلاش خود را انجام داده است تا شروه را از مصیبت جدا کرده و با دوبیتی های متفاوت روایت دیگری از این آوا را به معرض نمایش بگذارد.
خالق اثر "وصل و هجران" نیز گفت: شروه مومنانهترین و با اصالت ترین آواز جنوب است که استان بوشهر در این زمینه حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
حیدر احمدی افزود: این آلبوم نیز با هدف معرفی شروه به نسل جدید است و به بواسطه اینکه این هنر به سمت مراسم ختم و مصیبت کتمایل شده بود، همه تلاش خود را انجام دادم که این هنر و آواز جنوب به نحوه شایسته تری دیده شده و شأن آن حفظ شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر بوشهر در این آیین گفت: به عنوان خادم کوچکی از مردم شهر بوشهر همیشه طرفدار موسیقی سنتی شهرم بودم چراکه در این عرصه هنرمندان و استادان بسیار بنامی در این شهر وجود دارند.
خدیجه گرشاسبی با بیان اینکه هنر سالم موسیقی بوشهر باید در سطح بین المللی طنین انداز شود، ادامه داد: یکی از رویکردهای حوزه فرهنگی شورا این است که ماهی یکبار نشست صمیمی را با حضور هنرمندان داشته باشد و پای درد و دل آنها بنشیند.
نظر شما