«مجتبی دیده دار » روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این میزان واکسن در خمین شامل ۸۹ هزار و ۷۰۶ دُز نوبت اول، ۸۱ هزار و ۹۲۹ دُز نوبت دوم و ۴۴ هزار و ۱۳۰ دُز نوبت سوم است که برای گروههای هدف تزریق شده است.
وی با اشاره به قرار گرفتن خمین در وضعیت زرد کرونا از شهروندان خواست هرچه سریعتر نسبت به تکمیل دُزهای واکسن خود به ویژه دُز سوم اقدام کنند.
رییس دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون، ۱۴ هزار و ۶۴۱ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در این شهرستان انجام شده است.
دیده دار تصریح کرد: از مجموع این آزمایشها، پنج هزار و ۲۷۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در شهرستان شناسایی که پنج هزار و ۲۹ نفر بهبود یافتند یا از بیمارستان ترخیص شدند.
وی افزود: ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲۱۱ بیمار کووید ۱۹ در خمین جان خود را از دست دادند.
رییس دانشکده علوم پزشکی خمین با اشاره به شیوع پیک هفتم کرونا بر انجام واکسیناسیون و رعایت شیوهنامههای بهداشتی در سطح جامعه تاکید کرد.
دیده دار توضیح داد: اگرچه تزریق واکسن به طور ۱۰۰ درصد از ابتلا به بیماری جلوگیری نمیکند ولی بدون شک ابتلا به موارد شدید بیماری، میزان بستری و مرگ و میر را کاهش میدهد.
وی تمامی واکسنهای موجود در مراکز بهداشتی، خانههای بهداشت، پایگاههای سلامت را موثر و مورد تایید وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: تزریق واکسن در زمان ابتلا توصیه نمیشود و افرادی که به تازگی مبتلا شدهاند باید چهار تا ۶ هفته بعد از ابتلا، واکسن یادآور را تزریق کنند.
رییس دانشکده علوم پزشکی خمین بیان کرد: شهروندان باید ضمن رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در فضاهای سرپوشیده، تا حد امکان از دست دادن هم خودداری کنند.
دیدهدار با بیان اینکه سویه غالب (BA۵) در ۸۰ درصد موارد نسبت به سویه قبلی میزان سرایت بالاتری دارد، گفت: اگرچه تا کنون موارد مرگ و میر کمتری گزارش شده ولی میتواند با افزایش تعداد مبتلایان به ویژه در افراد پرخطر باعث مرگ و میر شود.
خمین در جنوب استان مرکزی با ۱۰۵ هزار نفر جمعیت، یک مرکز بستری و درمانی دارد.
نظر شما