حجت الاسلام مرتضی کریمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کارگاه دوخت لباس متبرک از سال ۹۰ کار خود را آغاز کرده است و هرساله با نزدیک شدن به ایام محرم و سوگواری سالار شهیدان به مدت ۱۰ روز به این کار اقدام می کند.
وی اظهار داشت: امسال ۲۰ خیاط زن به همراه برشکار پارچه در امامزاده حسین (ع) گرد هم آمدهاند و با ایجاد یک فضای معنوی قرار است تا ۱۱ مرداد ماه سال جاری به دوخت هفت هزار لباس متبرک اقدام کنند.
حجت الاسلام کریمی تصریح کرد: این کارگاه در اوایل فعالیت، از نظر تعداد خادمان و میزان دوخت لباس با مشکلاتی مواجه بود ولی به مرور زمان با توجه به اطلاع رسانی صورت گرفته این مشکلات مرتفع شد.
این مسوول با اشاره به اعتبار مورد نیاز برای دوخت لباس، تاکید کرد: مبلغ ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان برای دوخت این تعداد لباس و چادر پیشبینی شده است که قسمتی از این مبلغ از موقوفات و قسمتی نیز توسط خیران تأمین میشود.
وی، هدف از دوخت و بسته بندی لباس متبرک حضرت علی اصغر (ع) و حضرت رقیه (س) را زنده نگه داشتن فرهنگ عاشورا در جامعه و گرامیداشت طفل شیرخواره حضرت ابا عبدالحسین (ع) عنوان کرد و افزود: لباسهایی که در این کارگاه دوخته میشود در همایش شیرخوارگان حسینی و همچنین در همایش سه ساله کربلا در صحن امامزاده حسین (ع) توزیع میشود.
حجت الاسلام کریمی یادآور شد: همچنین با همت و تلاش خیران استان در ۲ سال گذشته با توجه به شرایط کرونا و محدودیتهای که بود بیش از پنج هزار دست لباس دوخته و در مراسم شیرخوارگان حسینی حضرت علیاصغر (ع) بین عزاداران حسینی قزوین توزیع شد.
نظر شما