علیرضا امینازاده، روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: برنامهریزی باید بگونهای باشد که پس از شناخت چهرههای مُستعد و قابل سرمایهگذاری، برای آینده بلندمدت آنان نیز برنامه اجرایی داشته باشیم تا ورزشکار پس از بُرههای رها نشود.
وی با بیاناینکه پرورش بازیکنان حرفهای نیازمند تدوین یک فرایند و اجرا تا آخر است، تصریح کرد: آموزش مُدون، استفاده از مربیان کارآزموده، تامین تجهیزات و زیرساختهای مورد نیاز از ضروریات استعدادیابی تا معرفی ورزشکار حرفهای به بالاترین سطوح تیمها به شمار میرود.
معاون توسعه ورزش قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان اصفهان خاطرنشان کرد: استعدادیابی و پرورش استعدادهای برتر، تنها با فعالیت بخش دولتی مقدور نیست و بخش خصوصی بویژه باشگاهها نیز باید در آن سهیم شوند.
امینازاده اضافه کرد: هرچه حضور و حفظ ورزشکاران در باشگاههای حرفهای بیشتر شود نفرات بهتری تربیت خواهند شد که پشتوانهای مناسب برای تیمهای ملی محسوب میشوند.
وی ادامه داد: از طرفی هیاتها بعنوان بازوی اصلی ورزش، باید در جهت استعدادیابی بر مبنای هر رشته بصورت جداگانه برنامههای تخصصی میان و بلندمدت داشته باشند و بیشک هر هیات و فدراسیونی که در این زمینه موفقتر عمل کند شاهد تشکیل تیمهای خوب ملی و حضور اثربخش در رویدادهای بینالمللی بویژه مسابقات آسیایی و المپیک خواهیم بود.
معاون توسعه ورزش قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان اصفهان با اشاره به طرح ملی المپیاد استعدادهای برتر ورزشی در سال ۹۷ گفت: اصفهان در ۲ دوره آن بخوبی درخشید و شمار مدالها و ورزشکاران جدید شناخته شده این خطه افزایش یافت که نشان میدهد طرحهای مشابه میتواند تاثیر مناسبی در ورزش استان داشته باشد.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان ۲۸ شهرستان و افزون بر پنج میلیون و ۳۰۰ نفر جمعیت دارد.
حدود ۳۷۵ هزار ورزشکار سازمان یافته و یک هزار و ۷۰۰ باشگاه در این استان فعالیت میکنند.
نظر شما