به گزارش دوشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان، آقا رضا فتوحی در نشست شورای ساماندهی مبادلات مرزی استان بیان کرد: با توجه به از سرگیری فعالیت بازارچه مرزی اروندکنار پس از ۶ سال و شروع رویه صادرات و تلاش برای گرفتن سهمیه ارزی در سال ۱۴۰۱، موانع موجود از قبیل برطرف کردن مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری باسکول، تخصیص انبار و اتصال به سامانه جی کامز جهت انجام امور گمرکی انبارداری باید برطرف شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان گفت: راه اندازی اسکله بندر اروندکنار می تواند تاثیر زیادی در زمینه جذب تجار برای سرمایه گذاری در زمینه صادرات و واردات داشته باشد.
وی افزود: بنابر گزارش نماینده اداره بندر آبادان، روند احداث اسکله بندر اروندکنار ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که پیش بینی می شود تا پایان شهریورماه امسال قابل بهره برداری شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با تاکید بر راه اندازی مجدد بازارچه مرزی آبادان بیان کرد: پیشنهاد و راهکارهای عملی برای از سر گیری مجدد فعالیت این بازارچه از سوی فرمانداری آبادان باید ارائه شود.
فتوحی همچنین در خصوص راه اندازی بازارچه مرزی شوش گفت: راه اندازی این بازارچه مرزی موجب رونق تجاری و اشتغال مرزنشینان منطقه خواهد شد لذا فرمانداری شوش موظف است از طریق وزارت خارجه با استان میسان عراق رایزنی کرده و گزارش دقیقی از وضعیت زیرساخت های بین ۲ کشور در این منطقه برای بهبود مبادلات تجاری ارائه کند.
بندر تجاری اروندکنار که در فاصله ۵۰ کیلومتری آبادان در ساحل اروندرود و نزدیک دهانه خلیج فارس واقع است در سال ۱۳۸۰ با سرمایهگذاری سازمان بنادر و دریانوردی با هدف رونق کسب و کار و تجارت محلی احداث شد.
این بندر تجاری یک هزار مترمربع فضای انبار داشته و وسعت محوطه بارانداز آن هشت هزار و ۵۰۰ مترمربع بوده همچنین از اسکله ای به طول ۳۶ متر و آبخور پنج متر برخوردار است.
نظر شما