حسین روستایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مرکز نگهداری سگ ها در فردیس از حدود سه سال پیش راه اندازی شده و سگ های بلاصاحب پس از انتقال به ابن مکان واکسیناسیون و عقیم سازی می شوند.
وی ادامه داد: طبق قرارداد با شرکت پیمانکاری بخش خصوصی امسال برای جمع آوری و زنده گیری ۲ هزار و ۸۰۰ قلاده سگ در فردیس برنامه ریزی شده تا از این جهت خطری شهروندان را تهدید نکند.
روستایی گفت: عقیم سازی هر قلاده سگ بیش از یک میلیون تومان هزینه دارد ضمن آنکه نگهداری هر قلاده سگ سالانه ۲ میلیون تومان برای شهرداری هزینه دارد.
معاون خدمات شهری شهرداری فردیس بیان داشت: فعالیت افرادی به عنوان حامی سگ ها مشکلاتی برای اکوسیستم طبیعی این حیوانات به وجود آورده است.
وی به موضوع ساماندهی زباله های عفونی پزشکی اشاره کرد و گفت: مطابق قانون شهرداری وظیفه ای در خصوص پسماندهای عفونی ندارد.
روستایی بیان داشت: هزینه جمع آوری زباله های عفونی مراکز درمانی در فردیس برعهده با دانشگاه علوم پزشکی استان و سازمان حفاظت محیط زیست است که البته هزینه بی خطر سازی این پسماندها باید توسط دستگاه های مسوول پرداخته شود.
وی اظهار داشت: روزانه در فردیس ۲۶۰ تن زباله جمع آوری و به مرکز دفن زباله های استان در حلقه دره منتقل می شود که سرانه توسط پسماند در فردیس روزانه حدود ۶۰۰ گرم است.
معاون خدمات شهر شهرداری فردیس وجود اراضی بایر و معضل دفن ضایعات ساختمانی در این مکان ها را از مشکلات برشمرد و افزود: متاسفانه سال گذشته نخاله های ساختمانی به اسم معدن جاده شهریار تخلیه می شده که هیچ نظارتی نبود و در زمان حاضر سازمان حمل و نقل شهرداری فردیس فعال شده و کامیونداران می توانند برای دریافت پروانه فعالیت خود به سازمان حمل و نقل شهرداری فردیس مراجعه کنند.
معاون خدمات شهری شهرداری فردیس گفت: مشکلی که وجود دارد این است که همچنان کرج و مشکین دشت برای کامیونداران شهر فردیس مجوز و یا پروانه فعالیت صادر می کنند.
نظر شما